Ingezonden persbericht

Met het partnercontract met MASS BV haalt Kreuze Telecom BV, Mobile Device Management in huis.
Een verantwoordelijke 'big brother' die over uw mobiele apparatuur waakt.
Maastricht-Airport 17-06-2010

Op 14 juni 2010 tekenden Patrick Louwe, directeur van MASS BV en Patrick Eggen, Commercieel Directeur Kreuze Telecom BV een Independent Software Vendor overeenkomst. Deze overeenkomst is de eerste stap in een nauwe samenwerking tussen Kreuze en MASS.
Kreuze voegt met de overeenkomst een onderscheidend product en dienst toe aan haar bestaande portfolio zodat klanten op een hoog niveau met de oplossingen van MASS bediend kunnen worden. MASS specialiseerde zich in "hot topics" als: Mobile Device Management, Mobile Security en Mobile Cost Control.
MASS ontwikkelde o.a. de DME ( Dynamic Mobile Exchange ) 3.0. Deze maakt het mogelijk om allerhande mobiele apparaten op afstand te beheren. Het mobiele apparaat kan worden 'overgenomen' door de DME-server, zodat bedrijfsgevoelige en/of persoonlijke informatie wordt bewaakt, afgeschermd, of desgewenst gewist. Bij verlies van het apparaat kan Bluetooth worden uitgezet, de telefoon volledig gewist en onklaar gemaakt worden en alle e-mail kan worden versleuteld. Het mobiele apparaat wordt op deze wijze voor een andere gebruiker dan de rechtmatige eigenaar onbruikbaar. Bij instandhouding van het apparaat kan op afstand worden bekeken hoeveel data er wordt gebruikt.

Patrick Eggen is enthousiast over de samenwerking: "de MASS propositie is een belangrijke aanvulling. Zeker voor partners & klanten van Kreuze welke oog hebben voor Mobile Device Management, Security en Cost Control én voorkeur hebben voor vrije toestelkeuze. De overeenkomst is een bevestiging van onze ambitie om onze gezamenlijke klanten te ondersteunen in het kunnen bieden van totaaloplossingen in mobiliteit, bereikbaarheid én veiligheid!"

Over Kreuze
De professionals van Kreuze integreren verschillende communicatiesystemen met elkaar tot een oplossing op maat. Zij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden uw bedrijfskritische communicatie en waarborgen daarmee uw mobiliteit, bereikbaarheid en veiligheid. Kreuze opereert al 20 jaar in de markt van vaste én mobiele telefonie en weet u, als grootste onafhankelijke aanbieder van Zuid-Nederland, uitstekend van slimme oplossingen te voorzien in uw bereikbaarheidsvraagstuk.
http://www.kreuze.nl