Ingezonden persbericht

Infotheek start met het aanbieden van BackupAgent

Online backup direct beschikbaar voor klanten van Leidse ICT dienstverlener

Delft/Leiden, 17 juni 2010 - BackupAgent, leverancier van online backup software, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Infotheek ICT Diensten. Klanten van Infotheek profiteren hiermee van een robuuste, veilige en schaalbare online-backupdienst. De nieuwe samenwerking past bij de uitgekiende partnerstrategie van BackupAgent. Het bedrijf zoekt voortdurend naar partners die de BackupAgent-software kunnen leveren aan hun klanten.

Infotheek, onder andere bekend om hun besparingconcept, standaardisatie producten en uitgebreide IT-diensten biedt met BackupAgent een oplossing voor backups van desktops, laptops en servers. De software biedt mogelijkheden voor backups van MS Exchange en MS SQL Servers. Hierdoor is de software uitermate geschikt voor het MKB, en vormt BackupAgent een naadloze aanvulling op de ICT diensten van Infotheek.

"Na een uitgebreide selectieprocedure hebben we voor BackupAgent gekozen aangezien dit bedrijf een sterke positie heeft opgebouwd in de groeiende markt voor online en backup en recovery van bedrijfsdata", zegt Jordy Kool, commercieel directeur bij Infotheek. "De behoefte aan dergelijke oplossingen onder onze klanten is groot, en de software van BackupAgent is uitgebreid getest in operationele omgevingen bij onze klanten".

"Wij zijn verheugd over de samenwerking met Infotheek", zegt Roland Sars, Director Sales and Marketing van BackupAgent. "Infotheek is een van de grootste leverancier van ICT diensten in Nederland en nu kunnen de klanten van Infotheek gebruik maken van onze backup software. We starten nog voor de zomer met een verkoop-actie en verwachten hier veel resultaat uit te halen".

Meer over online backup bij Infotheek is te vinden op deze website: http://www.infotheek.nl/pages/onlinebackup.aspx



Ingezonden persbericht