Ingezonden persbericht

Hotel Des Indes opent kunstexpositie in samenwerking met Eva Art Productions

Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel presenteert in samenwerking met Eva Art Productions Foundation de expositie 'Sculptuur in Des Indes' in de publieke ruimtes van Hotel Des Indes gelijktijdig met 'Den Haag Sculptuur'.

De getalenteerde kunstenaars Margot Homan, Juliëtte van Bavel, Marcin Karwinski, Frank de Beer en Jozef van der Horst stellen hun kunstwerken tentoon in Hotel Des Indes, gelijktijdig met de jaarlijkse tentoonstelling 'Den Haag Sculptuur' op het Lange Voorhout. 'Sculptuur in Des Indes' is een gevarieerde tentoonstelling met werken van brons, marmer, glas, speksteen en neonart en zal tot 6 september te zien zijn in Hotel Des Indes.

'Sculptuur in Des Indes' werd officieel geopend door Dhr. Jacques Schraven, oud-voorzitter VNO-NCW en groot kunstliefhebber. Dhr. Schraven legde in zijn openingsspeech de link tussen kunstenaars en het bedrijfsleven. Een muzikaal intermezzo werd verzorgd worden door Arwin Kluft, een bekende tenor in binnen- en buitenland.

Ter gelegenheid van Den Haag Sculptuur zijn er speciale Den Haag Sculptuur arrangementen samengesteld om een bezoek aan de tentoonstelling compleet te maken met een diner of de befaamde High Tea in het historische Hotel Des Indes.

Margot Homan, Juliëtte van Bavel, Marcin Karwinski, Frank de Beer, Jozef van der Horst