Ingezonden persbericht

LUXOR Theater Deventer met 2 nieuwe zalen

Het LUXOR theater Deventer is sinds afgelopen week uitgebreid met twee nieuwe zalen en een compleet vernieuwde Foyer. Eigenaar Albert Jan Vos heeft er echt iets moois van laten maken en de twee nieuwe zalen zijn misschien wel de mooiste bioscoopzalen van Nederland. De stoelen, het geluid en het beeld, mooier kun je niet mee maken, aldus de eigenaar van LUXOR Albert Jan Vos.

De inwoners van Deventer kunnen nu er 6 zalen zijn genieten van een filmprogramma, waarbij voor iedereen de nieuwste films aanwezig zullen zijn. Ook zal er elke maand een Ladies Only gedraaid worden en bij tijde een Girls Only en Men Only.

Gezien de uitbreiding met de nieuwe zalen is het LUXOR Theater ook op zoek naar nieuw personeel. Hierover kan informatie gevonden worden op de website www.luxor.nl/deventer

Deze dagen zal er nog geen officiële opening plaatsvinden van het LUXOR Theater, dit zal pas na de vakantie gaan plaatsvinden in de eerste week van september. Gezien de reputatie van LUXOR met ook bioscopen in Hoogeveen en Meppel, zal er dan een spectaculaire week aankomen met een grote film of de sterren van die film.

Het LUXOR Theater nodigt nu al de inwoners van Deventer uit om eens een kijkje te komen nemen en te genieten van het prachtige bioscoop theater wat Deventer nu rijk is.

Met vriendelijke groet,
JAN LEIJSSENAAR

HOOGEVEEN - MEPPEL - DEVENTER