Ingezonden persbericht


Utrecht, 8 juni 2010 De weg van wens naar werkelijkheid

Ontwerp je eigen visionboard

Joyce Schwarz

Ontwerp je eigen visionboard
Joyce Schwarz
Paperback, 240 pagina's
ISBN 978 90 215 4634 6
Prijs ¤ 22,50
Verschijningsdatum: 17 juni 2010

Vaak weet je heel goed wat je wilt, wat je droomleven is, waar je droomhuis zou moeten komen te staan en hoe het eruit zou moeten zien. Alleen is het zo lastig om die wens vast te houden. Met behulp van een visionboard wordt dat een stuk makkelijker. Wat dat inhoudt, hoe het werkt en hoe je er eentje maakt, lees je in het vrolijke en inspirerende Ontwerp je eigen visionboard.

Kenners van The Secret weten het allang: het krachtigste hulpmiddel om de Wet van Aantrekking te laten werken is het visionboard: een soort collage, waarop je plakt, schrijft en kleurt wat je wilt bereiken. Ontwerp je eigen visionboard is het eerste boek dat uitgebreid ingaat op deze praktische vorm van meditatie. Een kleurrijk en speels vormgegeven handboek waarin Joyce Schwarz alle do's & don'ts van het visionboard prijsgeeft. Een boek met heel veel tips, informatie, handige lijstjes en technieken waarmee je meteen aan de slag kunt.

Daarnaast bevat Ontwerp je eigen visionboard ook nog eens een bonte verzameling voorbeeldborden. Ze werken enorm aanstekelijk en demonstreren dat je werkelijk alles kunt gebruiken om je dromen visueel te vertalen: foto's, tijdschriftpagina's, stickers, en ook schelpen, 'power-woorden' of bloemen. Alles kan en alles mag, zolang het jou maar helpt focussen. Geweldig leuk om te doen en - nog belangrijker - het werkt! Met dank aan Schwarz kun jij nu ook je eigen toekomst voorspellen. Hoog tijd voor een nieuwe lijmstift ...

Joyce Schwarz heeft verschillende hoge functies in het bedrijfsleven bekleed en is afgestudeerd in onder meer journalistiek en business administration. Tegenwoordig is zij succesvol als auteur en spreker.