Ingezonden persbericht


Inter Access wint Accelerate Partner of the Year Award van Oracle Nederland

Erkenning door Oracle met deze prijs compleet

Hilversum, 17 juni 2010 - Inter Access is door Oracle Nederland benoemd tot Accelerate Partner of the Year. Oracle kende de prijs tijdens zijn jaarlijkse partnerdag toe voor de oplossingen van Inter Access in de overheidsmarkt. Doordat Inter Access in eerdere edities al winnaar van de Partner of the Year Award for Innovation and Technology was, toont het bedrijf aan op meerdere vlakken uitzonderlijke resultaten te behalen met Oracle-oplossingen.

Oracle Accelerate is met name gericht op het snel implementeren van businesssoftware voor middelgrote bedrijven in specifieke sectoren. Accelerate Partner of the Year is een van de tien categorieën van de jaarlijkse Partner Awards van Oracle. Oracle toetst in elke categorie de genomineerden op basis van een aantal criteria, zoals de samenwerking met Oracle, investeringsbereidheid in Oracle en kennis en inzet van nieuwe producten en technologieën.

"De toekenning van de Oracle Accelerate Partner of the Year Award aan Inter Access onderstreept dat we op verschillende gebieden een betrouwbare partner van Oracle zijn", zegt Jeroen Speekenbrink, directeur Application Services bij Inter Access. "Door onze bewezen standaardoplossingen zijn we in staat om snel tastbare resultaten voor onze klanten te behalen."

###

Over Inter Access

Met ruim zevenhonderd medewerkers in vaste dienst en tweehonderd externe professionals in Nederland en België is Inter Access al meer dan dertig jaar de IT-dienstverlener bij uitstek voor middelgrote en grotere organisaties in de publieke sector, handel, industrie en financiële dienstverlening. Inter Access biedt deze organisaties een totaalaanbod voor ontwerp, realisatie en beheer van hun applicaties en infrastructuur op basis van de nieuwe architectuurprincipes waarin flexibiliteit vooropstaat.

Met kerncompetenties rond IBM, Microsoft, Oracle, SAP en open source-technologie wordt invulling gegeven aan de visie van Inter Access over de Enterprise 2.0-informatiearchitectuur waarin de kenniswerker centraal staat en de infrastructuur volledig is losgekoppeld van de toepassing. Hiervoor ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.

Inter Access is de IT-partner die deskundigheid en ervaring combineert met persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. Zie verder www.interaccess.nl.

Voor meer informatie:



Ingezonden persbericht