Persbericht

UNIT4 introduceert UNIT4 Cura versie 9.1
~ Nieuwe versie van softwareoplossing voor zorginstellingen biedt fundament voor toekomstige ontwikkelingen ~

Sliedrecht, 17 juni 2010 - UNIT4 introduceert UNIT4 Cura 9.1. In deze nieuwe versie van het geïntegreerde informatiesysteem voor zorginstellingen is de gebruiksvriendelijkheid grondig verbeterd en is het uiterlijk van de interface aangepast aan de nieuwe huisstijl van UNIT4. Verder dient de nieuwe versie van UNIT4 Cura als fundament om een aantal belangrijke onderdelen verder uit te bouwen.

In UNIT4 Cura 9.1 is een aantal modules gewijzigd: zo is de module Formulieren verder uitgebreid. Ook is het berichtenverkeer in het onderdeel AZR-berichtenverkeer een stuk makkelijker gemaakt. De module Metingen is sterk verbeterd: in de nieuwe versie kan per meetgrootheid aan worden geven of deze meegenomen moet worden in het afschrift meetwaarden. Verder is er een webversie beschikbaar van de HRM-functionaliteit.

De nieuwe versie van UNIT4 Cura dient bovendien als basis voor een aantal belangrijke nieuwe onderdelen, die later dit jaar verder uitgebouwd zullen worden. Het gaat om de Cliëntagenda, Zorgvraaggestuurd Roosteren, de Declaratie AWBZ-zorg (AW319) en Webontwikkeling inclusief workflow.