Ingezonden persbericht



---

Colin Ouwerling Adjunct Directeur JansenJager

Met ingang van 1 juli 2010 treedt Colin Ouwerling in dienst van het PR bureau JansenJager Communicatietrajecten in de functie van Adjunct Directeur. In zijn nieuwe functie zal Colin Ouwerling (41) een prominente rol spelen in de verdere uitbouw van de organisatie en het aansturen van het team. Hij volgt daarmee Fiona de Lange op die heeft gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Colin heeft ruime ervaring opgedaan in het marketingcommunicatievakgebied binnen de Automotive sector. Voor zijn aanstelling bij JansenJager was hij werkzaam bij Athlon Car Lease Nederland als Marketing Manager. Eerder werkte hij voor Saab Nederland, Unilease en BP/Mobil.

Gwen Jansen, eigenaresse JansenJager: "Ik ben erg blij met de komst van Colin die ik heb leren kennen als een zeer integer, ervaren, no-nonsense en analytisch sterk communicatiedier die bovendien de autobranche net als wij van binnen en buiten kent. Hij is hier ook erg welkom vanwege de groei die we doormaken. We merken duidelijk dat steeds meer grote organisaties in deze economisch mindere tijden budget verleggen van dure advertentiecampagnes naar PR. Via relevante content in beeld komen bij klanten en relaties zorgt nou eenmaal voor een hogere attentiewaarde. Het is veel ontvangergericht en daarmee sympathieker. We filmen, monteren en schrijven ons voor onze opdrachtgevers met veel plezier momenteel een slag in de rondte."

JansenJager
JansenJager, Communicatietrajecten BV is het PR bureau waar 'Durf en Drive' centraal staan en is in 2002 opgericht door Gwen Jansen. JansenJager is specialist als het gaat om het genereren van freepublicity voor haar opdrachtgevers, maar begeleidt daarnaast ook complete communicatietrajecten. Social Media neemt een steeds belangrijkere plek in. 40% van de omzet van het PR bureau is afkomstig uit de automotive branche. Het PR bureau is onder andere actief voor leasemaatschappijen, dealerholdings, importeurs, aftermarketbedrijven, schadeketens en automotive (kennis)instellingen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.jansenjager.nl. JansenJager is ook te volgen via Twitter: JansenJagerPR of via YouTube: JansenJager. EINDE BERICHT


Ingezonden persbericht