Diëtisten en gewichtsconsulenten adviseren Puur Gezond


IJSSELSTEIN, 20100617 -- Terug naar puur eten, als oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze lekkere en gezonde aanpak in hun praktijk. Geen pakjes en zakjes en light producten, maar Puur Gezond eten! De adressen van deze `puur gezonde' praktijken zijn te vinden op www.puurgezond.nu.

De website www.puurgezond.nu promoot bewust leven, écht eten en gezond genieten. In april verscheen het boek `Puur Gezond! Slank in 8 stappen' van Karine Hoenderdos, diëtist van deze website. In het boek laat Karine zien dat je door puur gezond eten op een gezonde en lekkere manier kunt afvallen.
De Puur Gezond methode kent inmiddels veel aanhangers. Niet alleen weten steeds meer bezoekers de website te vinden, het boek verkoopt goed en ook zijn er veel diëtisten en gewichtsconsulenten enthousiast over Puur Gezond. Op de website zijn nu de adressen te vinden van hun praktijk. Zo kun je op zoek naar een professional die puur gezonde manier voedingsadviezen geeft.

Puur Gezond is een initiatief van 5 voedingskundigen, die graag écht eten willen promoten. Gezond genieten van pure producten, dat is het streven. En het groeiend bezoekersaantal laat zien dat steeds meer mensen hiernaar op zoek zijn.