NetApp roept Dynamisch Datacenter PQR uit tot Best Marketing Campaign


PQR ontvangt Best Marketing Campaign award tijdens jaarlijkse NetApp kick-off

DE MEERN, 20100617 -- Tijdens het jaarlijkse channel kick-off evenement in Putten vorige week, werd aan PQR de prestigieuze award van NetApp Best Marketing Campaign of the Year uitgereikt. PQR ontving deze erkenning als bekroning voor de campagne Dynamisch Datacenter, die zij in januari dit jaar zijn gestart en die zal eindigen met PQR's IT-Galaxy congres op 30 september 2010. De uitzonderlijke aanpak en de uitstekende samenwerking hebben geleid tot de bewustwording in de markt van de strategische én commerciële betekenis van een dynamisch datacenter.

Ontving PQR in 2008 nog de award voor Fastest Growing Partner of the Year en vorig jaar de award voor Partner of the Year, mocht PQR dit jaar de award voor Best Marketing Campaign of het Year in ontvangst nemen. PQR opende de campagne Dynamisch Datacenter met de lancering van de website www.dynamischdatacenter.com waar alles over dit onderwerp, terug te vinden is. De daarop volgende telemarketingactie resulteerde in een groot aantal afspraken dat werd opgevolgd door accountmanagers van zowel PQR als NetApp. De markt werd parallel ondersteund met diverse banners en advertenties en zal eindigen in het congres IT-Galaxy 2010 dat PQR samen met haar partners organiseert voor eindgebruikers op 30 september aanstaande.

Het gekoppelde thema van IT-Galaxy is dit jaar: De weg naar een dynamisch datacenter. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. storage, server- en desktopvirtualisatie, cloud computing, Windows 7, backup, security en managementtools. Het volledige programma van deze dag is na te lezen op de speciale website die via www.PQR.com/it-galaxy te benaderen is.

De bedenkers van deze campagne, Mark Olij, Business Development Manager bij PQR, en Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager bij PQR, zijn trots op deze erkenning. Mulder: "De campagne heeft er voor gezorgd dat het Dynamisch Datacenter op de kaart staat, en dat de vraag naar deze en aanverwante oplossingen toegenomen is. Door een gedegen voorbereiding en de langere periode waarin deze campagne loopt, hebben wij ons marketingplan goed tot uitvoering kunnen brengen en zijn gestelde doelstellingen ruimschoots behaald. Het succes van de campagne Dynamisch Datacenter is niet alleen lucratief door de marketinginspanningen, maar mede door de perfecte samenwerking met NetApp en de getoonde inzet van beide partijen. PQR is dan ook zeer vereerd met de waardering van deze nog lopende campagne."

Als NetApp Platinum Partner beschikt PQR over een toegewijd team van ervaren professionals die vanzelfsprekend de benodigde certificeringen bezitten. De PQR server-, storage- en backupconsultants onderscheiden zich door de inbreng van een brede kennis van infrastructuren in zijn totaliteit. Het ontwerpen én implementeren van de te bewandelen weg naar een dynamisch datacenter, van storage tot end-to-end virtualisatie, behoort tot de specialismen van PQR.

Victor Schmitz, Business Development Manager van NetApp Nederland, is verheugd de award van Best Marketing Campaign of the Year aan PQR te kunnen toekennen: "Deze erkenning onderstreept de succesvolle relatie tussen NetApp en PQR. De award heeft PQR verdiend vanwege de vooraf goed doordachte campagne, die niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn goede resultaten neer zal zetten."


Over PQR
PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving, zowel profit als non-profit, en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering.

PQR is HP GOLD Preferred Partner 2010, VMware Premier Partner en Gold Authorized Consultant Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Microsoft Gold Partner Advanced Infrastructures & Security, RES Platinum Partner, NetApp Platinum Partner, Cisco Premier Partner, CommVault CASP Value Added Reseller, HDS Platinum Partner, HP ProCurve Master Partner en Websense Platinum Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2008/2009 is een omzet geboekt van ¤ 84,6 miljoen en een nettowinst na belastingen van ¤ 4,2 miljoen. www.PQR.com


Over NetApp
NetApp creëert innovatieve storage- en datamanagementoplossingen die u helpen bij het realiseren voor doorbraken en buitengewone kostenbesparingen opleveren. Ontdek hoe wij bedrijven wereldwijd helpen sneller en verder te gaan op www.netapp.com.





Ingezonden persbericht