Ingezonden persbericht



Atera Citadel CLX-400 series biedt krachtige netwerkbeveiliging voor het MKB

Veilige en complete firewall gemakkelijk op afstand te beheren

Breda, 17 juni 2010 - Atera Networks introduceert de Atera Citadel CLX-400 serie, een reeks krachtige netwerkbeveiligingsapparaten die speciaal ontwikkeld is voor het MKB. De Citadel CLX-400 serie zorgt voor snelle en optimaal beveiligde internetverbindingen, onder andere door automatische afstemming van QoS-dataverkeer. De Atera Citadel CLX-400 serie onderscheidt zich ondermeer door de combinatie met αControl, een eenvoudig te gebruiken platform voor beheer en controle op afstand. Hiermee kunnen system integrators en IT-partners alle Citadel CLX-400 apparaten bij hun klanten gemakkelijk met een muisklik beheren via internet. Proactieve alerts helpen om snel in te grijpen indien dat nodig is.

http://ws.ateranetworks.com/CitadelCLX_Launch/LTR/images/top_le

Een aantal modellen van deze nieuwe firewall is voorzien van dubbele WAN-poorten voor twee onafhankelijke en redundante internetaansluitingen, zodat bij uitval van één verbinding de continuïteit van de bedrijfscommunicatie gewaarborgd is. Ook zorgt deze dubbele internetverbinding voor hogere prestaties. Daarnaast helpt de Citadel ondernemingen om de productiviteit van medewerkers te verbeteren, door eventueel ongewenste applicaties en de toegang tot ongewenste websites te blokkeren.

De Altera Citadel CLX-400 zorgt er ook voor dat medewerkers gemakkelijk en veilig op afstand toegang hebben tot hun e-mail, een interne webserver of hun desktop. Daarvoor is geen cliëntsoftware benodigd; alles loopt via een door middel van SSL beveiligde webportal. Met de Citadel CLX-400 kunnen ook verschillende bedrijfslocaties veilig en efficiënt met elkaar verbonden worden tot een Virtueel LAN (VLAN).

De Altera Citadel CLX-400 series is verkrijgbaar zowel met als zonder WiFi-connectviteit en naar keuze met één of twee WAN-poorten.

Atera Citadel CLX-400 modellen

CLX-400

CLX 400W

CLX-420

CLX-420W

PPPoe, PPTP Dialers (voor kabelmodem/ADSL breedband internet)


1


1


2


2

Wireless support

Ja

Ja

Fail-over & load-balancing

Ja

Ja

αControl: gratis netwerkbeheer en -beveiligingsplatform

Met αControl kunnen integrators en VAR's de beveiliging van de netwerken van hun klanten op afstand en realtime beheren. Met dit intuïtieve systeem kunnen ze bijvoorbeeld eenvoudig en snel veilige VPN-verbindingen maken, het scherm overnemen van klanten en voortdurend informatie ontvangen over de netwerkstatus zodat ze bij problemen meteen kunnen ingrijpen. Daarnaast kunnen ze toekomstige problemen voorkomen door diepgaande netwerkanalyses te maken. Voor optimaal beheer en beveiliging kunnen in het verlengde van αControl eenvoudig de producten Citadel (firewalls), Mailshield (anti-virus en spamfiltering) en Datashield (back-up en recovery) ingezet worden. Atera stelt αControl kosteloos ter beschikking aan haar resellers. Voor een gratis download, zie http://www.ateranetworks.com/du/

BEDRIJFSPROFIEL

CITADEL

αCONTROL

DOWNLOAD αCONTROL

Over Atera Networks

Atera Networks Ltd is een wereldspeler op het gebied van netwerkbeveiligingsproducten voor kleine en middelgrote ondernemingen. De strategie en productontwikkeling van Atera zijn specifiek gericht op integrators en VAR's die oplossingen leveren aan eindgebruikers in het MKB.

De oplossingen van Atera Networks bieden midden- en kleinbedrijven en de integrators die hun netwerken beheren innovatieve functionaliteit voor netwerkbeveiliging en -beheer tegen een betaalbare prijs. Bedrijven in allerlei sectoren, bijvoorbeeld de detailhandel, advocatuur, financiële dienstverlening en productie, maken hiervan gebruik.

Het hoofdkantoor van Atera Networks is gevestigd in Tel Aviv, Israël. Het bedrijf heeft daarnaast vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Voor meer informatie: www.ateranetworks.nl.