Ingezonden persbericht



Boxtel, 17 juni 2010

Universele LED dimmer nu leverbaar

Legrand Nederland introduceert als eerste een Céliane universele 8-300 W dimmer die zowel gloei- en laagspanningshalogeenlampen dimt, maar ook geschikt is voor dimbare LED- of spaarlampen.

Deze Céliane dimmer combineert het voordeel van dimbare verlichting met het gebruik van spaarlampen en LED-verlichting. Een dimmer toegepast op spaarlampen zorgt voor een extra daling van het elektriciteitsverbruik. De nieuwste universele dimmer van Legrand is leverbaar in de kleuren wit en titanium. Installatie is eenvoudig. Alleen moet in tegenstelling tot een standaard dimmer ook de Nul aangesloten worden. Met de introductie biedt Legrand een oplossing voor het niet of moeilijk dimbaar zijn van spaarlampen en LED-verlichting. Legrand heeft deze nieuwste dimmer gewaardeerd met het Legrand duurzaamheidslogo, omdat deze dimmer bijdraagt aan een forse besparing op het energieverbruik van bedrijven en consumenten.

Legrand Nederland
Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot één de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

Fotobijschrift:
Legrand heeft de nieuwe LED en spaarlamp dimmer voorzien van haar duurzaamheidslogo.


Noot voor redacties



Ingezonden persbericht