Ingezonden persbericht


PLUS opent vierde supermarkt met nieuwe winkelformule

De Bilt, 17 juni 2010 - PLUS Tessemaker in Stellendam heropent vandaag zijn PLUS supermarkt met de nieuwe winkelformule 'PLUS nieuwe generatie'. Daarmee is de winkel in Stellendam de vierde PLUS in een rij van (her)openingen van PLUS supermarkten waar de nieuwe generatie winkelformule wordt toegepast. PLUS winkels die de supermarkt in Stellendam voorgingen zijn PLUS Van der Horst in Boxtel, PLUS Blaak in Numansdorp en PLUS Richard de Zoete in Rotterdam-Overschie.

Vier op een rij
De PLUS supermarkten in Stellendam, Numansdorp en Rotterdam-Overschie zijn allen uitgerold naar het voorbeeld van PLUS Van der Horst in Boxtel. De winkel van Van der Horst was op 6 mei dit jaar de allereerste 'PLUS nieuwe generatie' supermarkt. Bij de nieuwe winkelformule staan de vier merkwaarden Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord centraal. Hierbij legt PLUS de nadruk op service: met extra aandacht voor de klant, de producten, de winkel én de prijs. Na de eerste vier (her)openingen van PLUS supermarkten verwacht PLUS in 2010 nog minimaal tien winkels met de nieuwe formule te openen.

Over PLUS Retail
PLUS Retail is met 267 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Bij PLUS staan de merkwaarden Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord centraal. De eerste PLUS supermarkt werd in 2001 geopend in Boxtel; dezelfde supermarkt waar PLUS in 2010 de nieuwe formule 'PLUS nieuwe generatie' heeft geïntroduceerd. De PLUS Retail organisatie bestaat uit het servicekantoor in De Bilt, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht en een landelijk distributiecentrum in Middenbeemster. Er werken ruim 1200 medewerkers. PLUS Retail ondersteunt de aangesloten ondernemers maximaal bij de exploitatie van hun bedrijf. De consumentenomzet bedroeg in 2009 ruim 1,9 miljard euro. Meer informatie: www.plus.nl.


* * *



Ingezonden persbericht