Noordelijke Bekerfinales Korfbal 2010 opnieuw in Sneek


De Waterpoort wederom gastheer evenement

SNEEK, 20100114 -- Korfbalvereniging De Waterpoort is trots mede te kunnen delen dat de Noordelijke Bekerfinales 2010 opnieuw worden georganiseerd op Sportcentrum Schuttersveld. Op donderdag 17 juni 2010 organiseert de vereniging het evenement wederom in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV).

De finaleavond zal bestaan uit de finale van de Jan Mulder-beker voor eerste- en hoofdklasseteams, de junioren- en de aspirantenbeker. De voorrondes van deze competities zijn in september al begonnen en worden dus op 17 juni in Sneek afgesloten.

Vorig jaar organiseerde De Waterpoort ook al de Noordelijke Bekerfinales. Op Sportcentrum Schuttersveld waren toen een paar honderd enthousiaste korfballiefhebbers en -geĂŻnteresseerden toegestroomd om de finalewedstrijden te bekijken. De avond, geheel op de bekende sportieve en ludieke Waterpoort-stijl georganiseerd, werd toen als zeer succesvol ervaren.

De Waterpoort is inmiddels begonnen met de voorbereidingen, om ook de editie van 2010 tot een succes te kunnen maken. De voorbereidingen op dit evenement zijn te volgen op www.waterpoort-sneek.nl/bekerfinales.

Korfbalvereniging De Waterpoort





Ingezonden persbericht