Maps, apps en meer


Netwerkbijeenkomst Digikring Groot Amsterdam (met BBQ)

AMSTERDAM, 20100601 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 17 juni een netwerkbijeenkomst met als onderwerp: "Maps, apps en meer". Met de opkomst van mobiele technologie en geo gestuurde applicaties komen makkelijk te bedienen toepassingen binnen handbereik van de gewone consument. De vraag is hoe u als ondernemer kun profiteren van deze ontwikkeling. Tijdens deze bijeenkomst komen enkele experts op het gebied van mobiele technologie aan bod en worden hopelijk al uw vragen beantwoord.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Tijdens deze avond komen de volgende sprekers aan bod: Edwin van Ouwerkerk Moria vertelt over het mobiele storytelling platform 7scenes dat wereldwijd wordt gebruikt. Naos Wilbrink geeft namens aFrogLeap inzicht in het mobiele speelveld. En Philip Plotnikov geeft een hands-on demonstratie: hoe maak ik een iPhone app.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie.





Ingezonden persbericht