Toyota Peugeot Citroën Automobile krijgt complete EDI-oplossing

Toyota Peugeot Citroen Automobile krijgt complete EDI-oplossing

NORCROSS, Georgia (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100617 --

EasyLink Services International Corporation ("EasyLink" of "Bedrijf") (NasdaqCM: ESIC),(www.easylink.com), een wereldwijde leverancier van complete berichtendiensten en e-commerce-oplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat Toyota Peugeot Citroën Automobile (TPCA) zijn handtekening heeft gezet onder een driejarige verlenging van de overeenkomst voor het gebruik van FTS (File Transfer System) Enterprise Gateway en Web EDI-oplossingen van Easylink, om de werking van zijn logistieke systeem op basis van het JIT-principe (Just In Time) efficiënter te maken.

TPCA verwerkte zijn interne gegevensbestanden oorspronkelijk met behulp van EDI-software in het eigen bedrijf en verzond de bestanden naar leveranciers via twee VAN-providers (VAN = value added netwerk). TPCA, dat reeds werkte met een JIT logistiek systeem, wilde een optimaal functionerende toeleveringsketen realiseren. Doordat het gebruik maakte van een aantal value-added netwerken (VAN’s) kreeg het bedrijf te maken met verschillende contactpunten, verschillende communicatieprotocollen en zag het zich genoodzaakt belangrijke interne middelen in te zetten voor het beheer van zijn EDI-systeem.

TPCA vroeg verschillende VAN-providers een offerte te maken voor het consolideren van zijn EDI-verkeer. EasyLink verwierf de opdracht doordat het met de meest op maat gesneden oplossing kwam, met de beste ondersteuning en één contactpunt. Dankzij het feit dat EasyLink voldoet aan de norm van Odette, de organisatie van autoproducenten die de standaarden voor elektronische communicatie vaststelt, kon TPCA met 100% van zijn leveranciersbasis handelen en profiteren van de schaaleconomieën door het onderbrengen van zijn EDI bij één leverancier. TPCA heeft ook zijn EDI-vertaling bij Easylink ondergebracht, waarmee de kosten van eigen EDI-vertaalsoftware konden worden uitgespaard, de kosten voor resource management konden worden verlaagd en het bedrijf zich op zijn kernactiviteiten kon concentreren.

TPCA heeft zijn voorraad geminimaliseerd, de efficiëntie van zijn JIT-systeem verhoogd en de nauwkeurigheid vergroot, met betere kwaliteit en minder fouten als resultaat.

Over Toyota Peugeot Citroën Automobile (TPCA)

Toyota Peugeot Citroën Automobile (TPCA) is een samenwerkingsverband tussen Toyota Motor Corporation en PSA Peugeot Citroën, opgezet in 2002 in het industriegebied rond de stad Ovčáry in het Tsjechische district Kolín. De productie werd gestart in februari 2005 en eind 2006 was de geraamde jaarproductie van 300.000 auto’s gehaald. Op dit moment werken er 3600 mensen bij TPCA. Met zijn inkomsten van ongeveer CZK 50 miljard behoort TPCA tot de grootste exportbedrijven van de Tsjechische Republiek. In de fabriek in Kolín worden de Toyota Aygo, de Peugeot 107 en de Citroën C1 gemaakt, degelijke en zuinige stadsauto’s. TPCA maakt gebruik van de meest milieuvriendelijke technologie, blijkens het BAT-certificaat (Best Available Techniques) dat de fabriek kreeg, samen met een internationaal certificaat voor milieumanagement in overeenstemming met ISO 14001:2004. TPCA heeft al meer dan CZK 80 miljoen geschonken voor de ontwikkeling van de regio Kolín.

Over EasyLink Services International Corporation

EasyLink Services International Corporation (EasyLink) (NasdaqCM: ESIC), dat zijn hoofdkantoor heeft in Norcross, Georgia (VS), biedt een complete portefeuille met “any to any” transactie- en berichtendiensten voor bedrijven, waarmee de lastigste technologische hiaten kunnen worden overbrugd en tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd over de gehele breedte van een organisatie. Met tal van voorzieningen, van desktop-fax en productieberichten tot EDI, Managed File Transfer, het vastleggen en beheren van documenten, veilig berichtenverkeer en telex, helpen we bedrijven kosten te besparen op hun bedrijfsvoering. Met ruim twintig jaar dienstverlening aan klanten over de hele wereld heeft EasyLink zich bewezen als een bedrijf dat garant staat voor effectieve, betrouwbare en veilige communicatie. Kijk voor meer informatie over EasyLink op www.easylink.com.

Forward-looking statements en waarschuwingen

Afgezien van de historische informatie in dit persbericht, kunnen uitspraken in dit persbericht forward-looking statements (op de toekomst gerichte uitspraken) zijn in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Dergelijke uitspraken zijn onderhevig aan bepaalde risico’s, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk afwijken van de resultaten die in dergelijke forward-looking statements worden voorgespiegeld. Deze en andere risicofactoren worden uiteengezet onder de kop "Risk Factors" in het jaarverslag van het bedrijf op Formulier 10-K, in de kwartaalverslagen van het bedrijf op Formulier 10-Q en in de overige documenten die het bedrijf heeft ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Deze documenten kunnen worden ingezien op een internetsite die wordt beheerd door de Securities and Exchange Commission, op www.sec.gov. Het bedrijf verwerpt uitdrukkelijk elke verplichting bijgewerkte of herziene versies van forward-looking statements uit dit persbericht te publiceren op grond van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of om welke andere reden dan ook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
EasyLink Services International Corporation
Pamela Bernardino, 732-652-3733

pbernardino@easylink.com

Ticker_symbol NASDAQ:ESIC