Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

7 juni 2010

Jort Kelder opent Symphony's
Nieuw toprestaurant van Avenance aan de Zuidas

Op donderdag 17 juni opent Jort Kelder om 17.45 uur officieel het nieuwe trendy restaurant Symphony's op de Amsterdamse Zuidas. Op elk moment van de dag staan de deuren van Symphony's open: van een vroeg ontbijt tot cocktails in de avond. Het restaurant bestaat uit verschillende componenten: bar, brasserie, selfservice restaurant, met in het hart een open showkeuken. De exploitatie van het restaurant is in handen van cateraar Avenance Nederland. Symphony's richt zich op de werknemers uit de Symphony Toren, omliggende kantoren op de Zuidas, passanten en mensen uit de omgeving. Het restaurant is vijf dagen in de week geopend en binnen afzienbare tijd ook in het weekend.

All-day-long restaurant
Paul Wortelboer, Algemeen Directeur Avenance Nederland: 'We zijn er trots op dat deze nieuwe ontmoetingsplaats als een verrijking van de Zuidas wordt gezien. Symphony's is een all-day-long restaurant voor ontbijt, lunch, diner, koffie én borrel. In het selfservice restaurant vindt frontcooking plaats met elke dag warme culinaire gerechten, soepen, luxe bagels, 3-laags sandwiches, diverse broodjes, warme snacks, verse vruchtensappen en er is een luxe saladebar met dagelijks wisselende maaltijdsalade. De espressobar is 's ochtends vroeg geopend voor een kop koffie en verse broodjes zoals panini. Tegen de avond transformeert de espressobar in een cocktailbar. Het licht past zich aan en op de menukaart staan 's middags andere gerechten dan 's ochtends. De brasserie is een à la carte restaurant voor lunch en diner. Elke woensdag is er een 'vismarkt' met ruime keuze uit verse vis. Het terras van de brasserie is gunstig aan de zonkant gelegen en ook de terraskaart toont verrassende gerec hten.'

Optreden Do
Na de officiële opening door Jort Kelder zal zangeres Do, onder meer bekend van het nummer 'Heaven', optreden in Symphony's van 18.00 uur tot 18.30 uur.
---