Gemeente Berkelland


Informatieavond over bestemmingsplan `Gelselaar Dorp' op 17 juni in café Florijn

Het voorontwerpbestemmingsplan `Gelselaar Dorp' kan worden ingezien. Het ligt vanaf 19 mei tot en met 29 juni 2010 voor iedereen ter inzage. Binnen die termijn kan iedereen zienswijzen indienen. Het bestemmingsplan `Gelselaar Dorp' volgt in grote lijnen de huidige bebouwde kom van Gelselaar. Het bevat het belangrijkste deel van het gebied dat de gemeente wil aanwijzen als `beschermd dorpsgezicht'.

Inloop tussen 19.30 en 21.30 uur

De gemeente wil een extra informatiebijeenkomst houden voor het bestemmingsplan `Gelselaar Dorp'. Daarom wordt op 17 juni een inloopavond gehouden. De bijeenkomst wordt gehouden bij café Florijn, Dorpsstraat 12 in Gelselaar tussen 19.30 uur en 21.30 uur.

Vragen stellen

U kunt tijdens de inloop informatie krijgen over het bestemmingsplan `Gelselaar Dorp'. Uiteraard kunt u ook vragen stellen over dit plan. De inloopavond is alleen bestemd voor het bestemmingsplan `Gelselaar Dorp'. De toekomstige bestemmingsplannen `Heuver' en bestemmingsplan `Buitengebied' komen later aan de orde.

Reactieformulier

U kunt na afloop van de bijeenkomst ook nog een schriftelijke reactie indienen. Er liggen reactieformulieren klaar. Die schriftelijke reactie moet bij de gemeente binnen zijn binnen de termijn van inzage, dus uiterlijk op 29 juni 2010.