Gemeente Den Haag

Verkeershinder Utrechtsebaan (A12) richting Den Haag


* Laatste wijziging: 14 juni 2010

De gemeente Den Haag werkt aan de bereikbaarheid van de stad. Goed wegonderhoud is een onderdeel hiervan. In het weekend van 18 tot en met 21 juni krijgt de Utrechtsebaan (A12) `stad in' nieuw asfalt tussen afrit 3 (Bezuidenhoutseweg/Mariahoeve) en de Benoordenhoutseweg.

Dit gebeurt in 3 nachtelijke afsluitingen. Tijdens deze uren krijgt ook toerit 3 op de Schenkkade richting Prins Clausplein een nieuw wegdek. Het verkeer heeft hinder van de werkzaamheden en wordt met borden omgeleid. Afrit 3 (Bezuidenhout/Mariahoeve) blijft open.

Er wordt gewerkt op:


* Vrijdagavond van 22.00 tot zaterdagochtend 8.30 uur.
* Zaterdagavond van 22.00 tot zondagochtend 9.30 uur.
* Zondagavond van 21.00 tot maandagochtend 5.00 uur.

De omleidingsroute loopt via afrit 4 (Voorburg), de Maanweg, de Binckhorstlaan, de Lekstraat en de Koningskade. Verkeer richting Scheveningen/N44 kan bovendien gebruik maken van afrit 3 (Bezuidenhout/Mariahoeve), de Schenkkade, de Laan van Nieuw Oost-Indië en het Willem Witsenplein.

Werkzaamheden toerit 3 op de Schenkkade richting Prins Clausplein

Tijdens het weekend is ook toerit 3 op de Schenkkade in de richting van het Prins Clausplein 's nachts afgesloten. Ook hier wordt het wegdek vernieuwd. Het verkeer wordt doorverwezen naar afrit 2 (Centrum) via de Prinses Beatrixlaan en de Juliana van Stolberglaan.