RTL Group

Beursanalist Royce Tostrams combineert voetbal en beleggen bij RTL Z

Ook RTL Z mengt zich in de strijd om het WK Voetbal. Beursanalist Royce Tostrams combineert bij RTL Z en op www.rtlz.nl de komende weken beleggen en voetbal. Tostrams volgt een aantal gerenommeerde beursfondsen van sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij het Nederlands elftal. Op de speeldagen van Oranje schuift Tostrams aan het eind van de uitzending aan bij de zakenzender van Nederland om toe te lichten wat de index zegt over de winstkansen van Oranje. Dit alles met een ferme knipoog.

Vanaf begin juni heeft Tostrams de beurzen gevolgd van landen die meedoen aan het WK. Op vrijdag 10 juni deelt hij in de uitzending om 13.00 uur zijn bevindingen met de kijker. Op maandag 14 juni blikt Tostrams in de uitzending van 12.00 uur vooruit op de wedstrijd van Oranje die om 13.30 uur begint. Op vrijdag 18 juni om 13:00 uur doet hij dat voor de wedstrijd die op zaterdag gespeeld wordt en donderdag 24 juni kijkt Tostrams met de index vooruit naar de wedstrijd van die avond.

Website: rtlz.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie neemt u contact op met Jasper Teijsse, sr. communicatieadviseur RTL Nieuws, via 035-6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.