ID&T




DAVID GUETTA EXCLUSIEF OP DIRTY DUTCH VS THE WORLD!!!

17-06-2010 - Het is bijna zover, nog 2 nachtjes slapen voordat het lange wachten dubbel en dwars wordt beloond! Dirty Dutch lanceert dan haar eerste outdoor festival editie! David Guetta is inmiddels uitgegroeid tot een echte kameraad van Dirty Dutch en zet op het indoor mainstage van het Dirty Dutch festival een waanzinnige en exclusieve performance neer. Met zijn toegewijde steun aan onze helden, draagt hij een grote steen bij aan het overweldigende succes van Dirty Dutch. Het was onvermijdelijk dat, ter ere van deze samenwerking, David Guetta als held zal triomferen op Dirty Dutch vs The World, Er wordt momenteel keihard gewerkt door de organisatie om een waardige eerste editie van het nieuwe festival neer te zetten. A.s. zaterdag trekt Nederland dan ook in grote getale uit om met elkaar Dirty Dutch aan het Almere Strand te vieren!! Mis de grootmeester zijn optreden niet tussen 19:30 en 21:00 op de indoor mainstage op Dirty Dutch!

DIRTY DUTCH VS THE WORLD ARTISTS:
Met het succes van onze nationale deejayhelden, lijkt onze liefde voor Dirty Dutch er één die wij internationaal moeten delen. Met name het Amerikaanse publiek die onlangs van Chuckie, tijdens zijn uiterst succesvolle drieweekse Amerikaanse tour heeft mogen genieten. Ook Afrojack, die zijn samenwerking met David Guetta bezegeld heeft met de release van hun eerste single 'Louder than words' die glansrijk op 1 in de Beatport charts pronkte heeft het grote internationale publiek inmiddels weten te bereiken. Sunnery James & Ryan Marciano zijn maar liefst 3 keer uitgenodigd als gast dj's door de Swedish House Mafia in Ibiza waar zij het eiland eens flink op zijn kop gaan zetten. Ook Sidney Samson is als gast DJ in diezelfde Pacha door niemand minder dan Erick Morillo uitgenodigd.

Het moge duidelijk zijn: we hebben hier te maken met een nieuwe `gouden generatie'! Een rijke oogst van Nederlandse helden, die de rest van de wereld in extase brengt.

AMAZONE PROJECT BY SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO: Sunnery James & Ryan Marciano, die als een kruisraket de Nederlandse dancescene volledig wisten te verrassen, zijn klaargestoomd voor de tweede fase in hun carrière. Met hun eigen stage op Dirty Dutch mag er gesproken worden van een ware hoofdrol. Vastberaden om een internationale doorbraak te bewerkstelligen, bereiden zij zich voor op een fantastisch zomer! Na hun recente remixes voor Sharam (Deep Dish), Sander Kleinenberg en Kaskade staat de telefoon roodgloeiend voor dit gouden duo. Sunnery James & Ryan Marciano zetten met Amazone Project een 'verwoestende' eigen sound neer en Nederland volgt. Are you ready?

Helaas moeten wij buiten al het goede nieuws tot onze grote spijt ook mededelen dat Dennis Ferrer al zijn optredens de aankomende tijd heeft moeten cancellen ivm gezondheids redenen, en zo ook Dirty Dutch.

Onderstaand het officiële bericht vanuit zijn management:

Dennis Ferrer is regretfully canceling the following dates for health reasons:
6/18- Krush, Ostend, BE
6/19 - Dirty Dutch, Amsterdam, NL
6/20 - Villa Mercedes, Athens, GR
6/26 - Extrema, Oslo, NO
6/27 - La Mouche, Montreal, CA
He looks forward to rescheduling any missed dates at the earliest possible opportunity. He will resume his summer tour schedule on July 10.

Canopy / Objektivity

Wel kunnen wij met gepaste trots melden dat wij een waardige vervanger hebben gevonden in internationale held van eigen bodem Sander Kleinenberg die het Amazone stage zal komen versterken. De keuze was makkelijk gemaakt gezien onze Amazone hosts onlangs met Sander in de Studio hebben gezeten om een waanzinnige remix van de track "This is Our Night" hebben gemaakt. Als klap op de vuurpijl gaan Sunnery & Ryan ons ook met een van hun weinige lange sets trakteren dus zorg dat je er bij bent!!!

Aan de voetballiefhebbers onder ons is uiteraard gedacht met een groot WK scherm! Weer of geen weer de gigantische mainstage is indoor in tent van formaat dus no excuses!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Dirty Dutch vs The World via www.dirty-dutch.com.