RTL Group

John de Mol morgen in 'VI Oranje'

Vorige keer toen hij te gast was bij Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp, zagen de kijkers een hele andere kant van John de Mol dan ze gewend waren. Morgen schuift de destijds schaterlachende mediatycoon opnieuw aan bij de heren, ditmaal in het Kurhaus in Scheveningen voor 'VI Oranje'. Ook trainer/technisch directeur André Wetzel is te gast in het RTL 7-praatprogramma waarin Oranje en het WK centraal staan.

Sinds de start op 10 juni weten inmiddels honderdduizenden kijkers het tweedagelijkse 'VI Oranje' te vinden. De late night uitzending trekt de laatste dagen ruim 400.000 kijkers en het marktaandeel in de doelgroep van de mannenzender (Mannen van 20 tot en met 49 jaar) heeft als voorlopige piek 10,9 procent.

Gemiddeld bezoeken inmiddels 25.000 mensen per dag de website www.vioranje.nl (bron: Sitestat), waarbij het terugkijken van leuke fragmenten het populairst is: tot nu toe zijn meer dan 200.000 streams opgevraagd. Daarbij deed de parodie op de gamende Elia en Babel (dorpsidioot) het zeer goed, evenals de 'ode' aan Yolanthe en de visie van de heren op de vuvuzela. Ook de highlights en beste staaltjes voetbalhumor uit de uitzending zijn elke dag in samenvatting terug te zien op de site.

Uitzending: RTL 7, gedurende het WK elke dag vanaf 17.50 en 22.20 uur.

Website: vioranje.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.