Gemeente Heumen

Fotowedstrijd gemeentegids

Tot eind juni kunnen nog fotos worden ingestuurd voor de wedstrijd die door Akse Media, uitgever van de gemeentegids van Heumen is uitgeschreven. Inzenden kan naar communicatie@heumen.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Prijzen
De drie winnende fotos worden beloond met een waardebon van 75 (eerste plaats), 50 (tweede plaats) en 25 (derde plaats). Dat prijzengeld is beschikbaar gesteld door de uitgever.
De beste foto wordt bovendien geplaatst op de voorpagina van de gemeentegids. De andere winnende fotos en de beste overige inzendingen worden in het binnengedeelte geplaatst.

Voorwaarden voor deelname aan de fotowedstrijd: Alléén inwoners van Heumen kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd. Per persoon mogen maximaal twee fotos worden ingeleverd. Medewerkers van de gemeente Heumen zijn uitgesloten. De fotos moeten zijn gemaakt in deze gemeente en karakteristiek zijn voor de gemeente en/of de Heumense samenleving. De fotos moeten digitaal aangeleverd worden in jpeg/jpg formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB. De gemeente Heumen kan de fotos gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw fotos voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etc. Als u personen fotografeert is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de fotos.

De winnaars worden in juli bekend gemaakt; zij krijgen hiervan schriftelijk bericht.