Landstede

Zomerfeest op BSO Dalfsen

Dinsdagmiddag 15 juni vond het jaarlijkse zomerfeest plaats bij de buitenschoolse opvang van Landstede Kinderopvang in Dalfsen. Alle kinderen en hun ouders waren van harte welkom, ook als ze die dag geen BSO opvang hadden.

De dag ervoor waren de voorbereidingen met de kinderen al begonnen. De kinderen hebben heerlijke koekjes gebakken voor het feest.

Op de dag zelf troffen we de laatste voorbereidingen met de kinderen; de buitenruimte werd versierd, de spelletjes en de overige spullen werden klaargezet, zoals het drinken en de hapjes. Ook hebben de kinderen, onder begeleiding, de komkommer en meloen in stukjes gesneden en de druiven gewassen.

Om half 5 waren we helemaal klaar voor het zomerfeest. Het was een groot succes. Bijna alle ouders en kinderen van de BSO kwamen langs. Ze namen nog meer lekker dingen mee.
Iedereen heeft genoten. Ouders vonden het erg prettig om de andere ouders eens te spreken die ze normaal niet zo vaak zien, omdat kinderen op verschillende tijden op de BSO worden opgehaald.

Landstede Kinderopvang