Gemeente Oisterwijk

Start seizoen openluchtzwembad Staalbergven mét leuke acitiviteiten

Openluchtzwembad Staalbergven, Oisterwijk: voor ieder wat wils én ruimte genoeg

Openluchtzwembad Staalbergven in Oisterwijk is een waterparadijs voor het hele gezin: natuurwater, drie chloorbaden, waterglijbaan, zonneweide, maar ook schaduw onder de dennenbomen, grote speeltuin, horecagelegenheid met gezellig terras. Kortom voor ieder wat wils én vooral ruimte genoeg.

Openluchtdisco

Tijdens het zomerseizoen zijn er in openluchtzwembad Staalbergven allerlei activiteiten. Op vrijdag 18 en 25 juni en 2 en 9 juli organiseren we een swingende openluchtdisco met live dj. Dansen kan op het terras of geniet van de muziek in het water. Op deze dagen blijft het zwembad open tot 20.30 uur. Wanneer de temperatuur lager is dan 24 graden gaat de disco niet door. Houdt daarvoor onze website in de gaten.

Zwem 2.000 meter en maak kans op EUR 450,-

De actie `2.000 meter zwemmen' loopt nog tot 30 september in zowel overdekt zwembad de Leye als openluchtzwembad Staalbergven. U krijgt een `stempel' voor iedere 250 meter die u zwemt. Hebt u 2.000 meter gezwommen, dan is uw stempelkaart vol. Met een volle kaart maakt u kans op een geldbedrag van EUR 450,-! Kijk op onze website voor de actievoorwaarden.

waterskiën en doggy swim

Verder kunt u deze zomer in openluchtzwembad het Staalbergven waterskiën op 2 juli en
zwemmen met uw hond(en) tijdens de Doggy Swim op 5 september. Daarnaast hebben wij regelmatig pannenkoeken- en poffertjesmiddagen. Ook kunt u bij ons terecht voor een kinder- of familiefeest met een heerlijke barbecue als afsluiting.

Kijk op www.sportbedrijfOisterwijk.nl voor een overzicht van al onze activiteiten.

Openluchtzwembad Staalbergven Overdekt zwembad de Leye
Vennelaan
8 Baerdijk 43 5062 SR Oisterwijk 5061 GG Oisterwijk
Tel. : 013 5282196 Tel. : 013 5284714
sportbedrijf@oisterwijk.nl www.sportbedrijfois terwijk.nl