Gemeente Rheden

Wethouder Haverkamp opent Startersbijeenkomst

Wethouder Ronald Haverkamp van Bedrijfsvoering en Economische Zaken opende donderdag 17 juni de starterbijeenkomst op het Gemeentehuis in De Steeg.

De gemeente Rheden heeft als één van haar kerntaken het mede creëren van een goed en duurzaam leefmilieu en realiseert zich dat een goede vitale economie hierin een belangrijke rol speelt. Rheden wil een ondernemersvriendelijke gemeente zijn voor zowel bestaande als voor startende ondernemers.

In 2005 gaf de gemeenteraad het college van burgemeester en wethouders de opdracht een economische beleidsnota te schrijven voor de periode 2006-2010. Een uitvloeisel daarvan is het economische uitvoeringsprogramma waarin de beleidsuitgangspunten zijn uitgewerkt naar concrete projecten. Een onderdeel daarvan is het 'stimuleren van startende ondernemers'.

Startersbijeenkomst

De startersbijeenkomst werd georganiseerd voor ondernemers die in 2008 of daarna zijn gestart. Tijdens een interactieve presentatie gingen Annet van Betuw (vanBetuwAdvies) en Niek van Duivenbooden (Creative Point Consult-HRD) in op begrippen, trends en een aantal in Nederland meest gebruikte sociale netwerken.