Gemeente Den Haag

Persbericht

Verkeershinder Utrechtsebaan (A12) richting Den Haag


* Laatste wijziging: 14 juni 2010

De gemeente Den Haag werkt aan de bereikbaarheid van de stad. Goed onderhouden wegen zijn hier een belangrijk onderdeel van. In juni wordt het asfalt op de Utrechtsebaan (A12) vernieuwd. De richting stad-uit is in het weekend van 11 juni voorzien van nieuw asfalt. In het weekend van 18 tot en met 21 juni is de richting stad-in, tussen afrit 3 (Bezuidenhout/Mariahoeve) en de Benoordenhoutseweg aan de beurt.

Dit gebeurt tijdens drie nachtelijke afsluitingen. Ook toerit 3 op de Schenkkade in de richting van het Prins Clausplein krijgt een nieuwe asfaltlaag. Het verkeer zal hinder ondervinden van de werkzaamheden en wordt met borden omgeleid.

Werkzaamheden `Den Haag in'

De Utrechtsebaan (A12) richting Den Haag, wordt in het weekend van 18 tot en met 21 juni geasfalteerd tussen afrit 3
(Bezuidenhout/Mariahoeve) en de Benoordenhoutseweg. Afrit 3 (Bezuidenhout/Mariahoeve) blijft open.

Er wordt gewerkt op:


* Vrijdagavond van 22.00 tot zaterdagochtend 8.30 uur.
* Zaterdagavond van 22.00 tot zondagochtend 9.30 uur.
* Zondagavond van 21.00 tot maandagochtend 5.00 uur.

De omleidingsroute loopt via afrit 4 (Voorburg), de Maanweg, de Binckhorstlaan, de Lekstraat en de Koningskade. Verkeer richting Scheveningen/N44 kan bovendien gebruik maken van afrit 3 (Bezuidenhout/Mariahoeve), de Schenkkade, de Laan van Nieuw Oost-Indië en het Willem Witsenplein.

Nieuw asfalt toerit 3 op de Schenkkade

Ook toerit 3 op de Schenkkade in de richting van het Prins Clausplein wordt van 18 tot en met 21 juni gedurende bovenstaande werktijden voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Het verkeer wordt hier doorverwezen naar afrit 2 (Centrum) via de Prinses Beatrixlaan en de Juliana van Stolberglaan.

Meer informatie

Meer informatie over wegwerkzaamheden in Den Haag en de omleidingen kunt u vinden op www.denhaag.nl/bereikbaarheid of via het gemeentelijk ContactCentrum (gCC) op telefoonnummer 14 070.