Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Tweede community center in Zuidoost geopend!

18 juni 2010

Woensdagmiddag is het tweede community center in Zuidoost geopend. Het voormalige activiteitencentrum Holendrecht heeft een metamorfose gehad in de afgelopen weken. Vanaf nu is het centrum zeven dagen per week open met activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er is hard gewerkt aan een nieuw activiteitenaanbod. Het community center biedt alle bewoners van Holendrecht en omgeving een scala aan cursussen en activiteiten.

Om iedereen te laten kennismaken met het community center, zijn alle activiteiten uit het programmaboekje gratis tijdens de zomermaanden. Kom dus langs en schrijf u in!

We zijn trots op dit tweede community center en daarom hebben we de opening bescheiden gevierd met een feestje voor bewoners. Woensdagmiddag konden kinderen geschminkt worden en ballonvormen vouwen. Vooral het gamen was populair, al snel stonden jongeren in de rij. De optredens van muzikale jongeren uit Zuidoost en het optreden van DJ Mano zorgden voor een swingend feest. De middag werd afgesloten met een barbecue voor bewoners.

Een community center is er voor, maar ook door bewoners. U kunt hier cursussen volgen, koffie drinken of vergaderen. We willen u laten zien wat het nieuwe community center u kan bieden. Kom even langs en kijk wat u wilt doen uit het programma. We horen ook graag uw ideeën en suggesties voor de programmering in het centrum. Voor overleg over het gebruik van ruimtes en voor ideeën over de programmering kunt u mailen naar communitycenter@live.nl
Activiteitenkalender

---