Steeds meer mannen op versiercursus

18/06/2010 11:18

MasterFlirt

Veel mannen willen meer succes bij vrouwen. Steeds meer mannen besluiten daar wat aan te doen en verdiepen zich in de kunst van het verleiden. MasterFlirt ziet elk jaar meer mannen op de workshop 'vrouwen verleiden' afkomen.

Tijn van Ewijk van MasterFlirt: 'Elk jaar groeien wij zo'n 30%. Dit jaar verwachten wij zo'n 600 mannen. Inmiddels zijn er 17000 exemplaren van ons boek "MasterFlirt, zo verleid je ieder vrouw" verkocht. We voldoen duidelijk aan een behoefte. '

Volgens Van Ewijk kan elke man een betere verleider worden. Versieren is net zoiets als autorijden, het is te leren door aanwijzingen, inzicht en oefening. De website (www.masterflirt.nl) biedt zelfs een 110% niet goed geld terug garantie op het boek. Iedere man die aan de slag wil met MasterFlirt boekt resultaat. Zo niet, dan krijg je meer geld terug dan je betaald hebt.

Van Ewijk: 'onze niet goed-méér-geld-terug-garantie heeft in de afgelopen 2 jaar precies nul euro gekost. Dat verbaast ons inmiddels niet meer omdat we weten dat een paar inzichten al prima resultaten opleveren. De mannen die zich inschrijven voor een workshop zijn zelfbewuste, intelligente mannen, die hun leven goed op orde hebben. Hen is alleen nooit geleerd wat aantrekkelijk gedrag is.

De methode van Masterflirt is gebaseerd op de evolutiepsychologie. Wetenschappelijke gedragsanalyses worden omgezet in praktische handvatten om meer succes bij vrouwen te krijgen.

De website bied een gratis nieuwsbrief met tips, adviezen en technieken om vrouwen te versieren.