UNIT4 krijgt opdracht in Australië van ruim 4,5 miljoen euro

18/06/2010 11:38

Lewis PR

Bedrijfssoftwareleverancier UNIT4 heeft een grote opdracht gekregen van het Ministerie van Onderwijs en Ontwikkeling van Queensland, Australië. 40.000 leerkrachten en administratieve medewerkers van meer dan 1.250 scholen in Australië gaan gebruik maken van de ERP-oplossing Agresso Business World.

Daarmee wordt Agresso Business World integraal onderdeel van het OneSchool-programma van het onderwijsministerie. OneSchool is een Informatiemanagementsysteem dat wordt gebruikt door alle openbare scholen in Queensland, voor onder meer leerlingenadministratie, het opstellen van lesroosters en de financiële administratie. Door het gebruik van OneSchool kunnen leerkrachten snel complete informatie opvragen over hun leerlingen, waardoor ze een volledig beeld krijgen van de resultaten en de studievoortgang.

De web-based modules Finance en Asset Management van Agresso Business World worden geïntegreerd in de OneSchool-oplossing. De opdracht heeft een totale waarde van 6,5 miljoen Australische dollar, dat is omgerekend ruim 4,5 miljoen euro.

Een belangrijke overweging voor de keuze van Agresso Business World is de flexibiliteit van de oplossing, legt Dr. Richard Eden, Deputy Director-General Corporate Services van het onderwijsministerie uit: "Door de flexibele architectuur van Agresso Business World kunnen we onze analyses en rapportages voortdurend aanpassen aan onze veranderende wensen."

De scholen zullen Agresso Business World naar verwachting in januari 2011 in gebruik nemen.





http://www.unit4.nl