Dura Vermeer

Rotterdam - 18 juni 2010

Topdruk op relatie-ontvangst CHIO

Meer dan 650 relaties van Dura Vermeer bezochten gisteren de relatie-ontvangst van Dura Vermeer op het paardensportevenement CHIO in Rotterdam.

Het was daarmee topdruk in de hospitalitytent waar relaties van de holding, divisie Bouw en Vastgoed, divisie Infra en advies- en ingenieursbureau Advin werden ontvangen.

De Dura Vermeer relatie-ontvangst op het CHIO is een jaarlijks terugkerend evenement dat in geheel in het teken staat van het informeel ontmoeten van relaties, passend bij de concernstrategie van markt- en klantgericht denken en het bevorderen van interne samenwerking.

Dura Vermeer is één van de founding fathers van het CHIO en daarmee al meer dan zestig jaar verbonden aan het CHIO in Rotterdam met de status van legacy sponsor. Tijdens de relatie-ontvangst wordt traditioneel gestreden om de Dura Vermeer Prijs in de springrubriek.

Concours Hippique Hoofddorp
Van woensdag 23 juni tot en met zondag 27 juni vindt het Concours Hippique Hoofddorp plaats in de Haarlemmermeer. Dura Vermeer is eveneens sponsor van dit evenement, dat met name voor de divisie Infra vijf dagen in het teken staat van het informeel ontmoeten van relaties en klanten.