Gemeente Maasgouw


Europese aanbesteding 'Wmo trapliften 2010 e.v.'

De gemeente Maastricht zal namens het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeenten Brunssum, Eijsden, Gulpen-Wittem, Heerlen, Landgraaf, Maasgouw, Maastricht, Margraten, Meerssen, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals, Valkenburg a/d Geul en Voerendaal overgaan tot een Europese aanbesteding volgende de openbare procedure inzake:

`Europese openbare aanbesteding voor 'Wmo trapliften 2010 e.v.' voor de gemeenten in de regio Maastricht Heuvelland, de regio Parkstad Limburg (m.u.v. de gemeente Kerkrade) en de gemeente Maasgouw met kenmerknummer I&J2010019MK.

Opdracht
Gemeenten zijn in het kader van de Wmo onder andere verantwoordelijk voor het
compenseren van belemmeringen die burgers ondervinden bij het zich verplaatsen in en om de woning. Trapliften vallen onder de productgroep `roerende woonvoorzieningen' die een oplossing bieden voor verticale verplaatsingsproblemen in een meertreden -woning.

Het object van aanbesteding betreft: het plaatsen en gebruiksklaar leveren (in koop), het verlenen van service en onderhoud en het verwijderen en afvoeren van nieuwe en/of gebruikte trapliften voor de inwoners van de deelnemende gemeenten.

Aanbesteding
De uiterste termijn voor de ontvangst van de inschrijvingen is woensdag 11 augustus december 2010, om 11:00. Aansluitend aan de ontvangst vindt de opening van de ontvangen inschrijvingen plaats.

Aanvraag aanbestedingsdocument
Het beschrijvend document waarin de voorwaarden tot inschrijving zijn opgenomen, de selectie- en gunningscriteria, is kosteloos te downloaden via www.aanbestedingskalender.nl.
Indien u deze site voor de eerste keer bezoekt, dient u zich eerst te registreren alvorens u toegang krijgt tot de beschikbare documenten.

Publicatie
De publicatie van deze aanbesteding op aanbestedingskalender en TED heeft plaatsgevonden op 16 juni 2010.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00