Gemeente Nijkerk


Reageer op voorstel inrichting nieuwe speelplaats in De Terrassen

De gemeente Nijkerk is van plan om in de groenstrook aan de Keizersmantel in de wijk De Terrassen ter hoogte van de Grote Vos een speelplaats te realiseren. Op de afbeelding (die hieronder te downloaden is) ziet u het plan voor de inrichting van deze speelplaats en enkele voorbeelden van de speeltoestellen. Wij vragen hierover uw mening!

In het plan is een kleurrijk speelhuisje in de vorm van een boot opgenomen met verschillende speelfuncties. Naast deze boot ligt een uitdagend draaiplatform. In het midden staat een dubbele schommel met als ondergrond valdempend kunstgras. Ook kunnen de kinderen met zijn tweeën of drieën spelen en balanceren op een beweeglijke surfplank. Tenslotte is er een verende wip-wap, waarop alleen, met twee of drie kinderen gespeeld kan worden. Tussen de speeltoestellen loopt een slingerend pad met twee bankjes.

Groen en veiligheid
De groene inrichting bestaat uit een kleurrijke beplanting met rode bloemen en herfstkleuren van het vroege voorjaar tot in de late herfst. Om te voorkomen dat kinderen naar het water lopen, plaatsen wij een hekwerk met een dichte haagbeplanting. Er staan twee klaphekjes aan het einde van de speeltuin.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie op dit voorstel en verzoeken u deze voor uiterlijk 8 juli aanstaande te mailen naar: gemeente@nijkerk.eu.

Voor vragen en/of nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Alexander den Dikken van de afdeling Infra & Wijkbeheer via het telefoonnummer 14 033.

Voorstel inrichting nieuwe speelplaats Keizersmantel>>