Gemeente Bodegraven

Politiek Café 18 juni
(18-06-2010)

Burgemeester Lokker in Live uitzending Politiek Café 18 juni

Burgemeester Lokker in het politiek café
Burgemeester Jan Pieter Lokker bijt het spits af van de live radio-uitzending Politiek Café. De uitzending wordt 18 juni vanaf 20,00 uur live uitgezonden vanuit de foyer van Cultureel Centrum Evertshuis. Iedereen is van harte uitgenodigd om tijdens de uitzending naar de foyer te komen en de gasten te ontmoeten.

Burgemeester Lokker praat over de gevolgen voor de veiligheid na de regionalisering van politie en brandweer.

Andere genodigden:

* De heer Robert Smits van de milieuraad vertelt wat de milieuraad adviseert aan de politiek met betrekking tot de ontwikkeling van het Groene Hart.

* Mevrouw Marion van Leeuwen, directeur van dienstencentrum Rijngaarde en de heer Henk Bruckmann van Mozaïek wonen, zijn ook aanwezig en vertellen over het onderzoek dat is uitgevoerd naar de toekomst van Rijngaarde.

* De heer Arie de Groot van de CU en mevrouw Visscher vertellen u wat de onderwerpen zijn voor de fracties

* Jaap Arens vertelt over zichzelf: waar is hij geboren, wat is zijn beroep, hoe is hij in de politiek belandt?

* Het programma wordt afgesloten met een gesprek met wethouder Jan Rupke uit Reeuwijk. Hij is onder andere verantwoordelijk voor verkeer en onderhoud van wegen. Hij beantwoordt vragen over de geplande rondweg en het onderhoud aan de Raadhuisweg.

Radio Bodegraven is te ontvangen via de ether 107.8 FM en via de kabel 103.4 FM. U kunt ook luisteren via internet www.RTVBodegraven.nl of de kabelkrant op TV. Maar het leukste is om aanwezig te zijn in de Foyer van Cultureel Centrum Evertshuis.