Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude


18/06/10 15:06

Uitreiking gouden penning aan oud-wethouder Vink

Op 17 juni 2010 vond het afscheid van plaats van oud-wethouder Martie Vink-van Bruggen. Tijdens de receptie reikte burgemeester Bruijn de gouden penning van de gemeente verbonden aan het ereburgerschap uit. Hiermee is oud-wethouder Vink- van Bruggen de eerste vrouwelijke ereburger van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Maar liefst 24 jaar was mevrouw M.J.P. Vink-van Bruggen actief in de politiek van gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Na een wethouderschap van 12 jaar neemt zij afscheid van de politiek van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Mevrouw Vink-van Bruggen is raadslid van de gemeente geweest van april 1986 t/m maart 1998. Haar daarop volgende wethoudersperiode besloeg het tijdvak april 1998 t/m 1 juni 2010.

De afscheidsreceptie van mevrouw Vink-van Bruggen was druk bezocht. Circa 150 personen waren aanwezig en maar liefst 10 sprekers richtten een woord tot de oud-wethouder. Onder de sprekers waren ook de twee oud-burgemeesters Frank IJsselmuiden en Ellen van Hoogdalem-Arkema.

Oud-wethouder Vink- van Bruggen was blij verrast met haar onderscheiding. Zij bedankte alle aanwezigen en de vele collegas waar zij de afgelopen jaren mee heeft samengewerkt.


---