Miwa van Buul - Zuchnieuwska Asito Schoonmaker van het jaar 2010

18/06/2010 17:23

Asito Dienstengroep

Miwa van Buul - Zuchnieuwska is gekozen tot Asito Schoonmaker van het jaar 2010. Van alle 12.000 Asito medewerkers voldeed zij het beste aan alle criteria van de jury. Miwa werkt voor Asito op het Pierson College in Den Bosch.

Miwa heeft de wedstrijd gewonnen door een combinatie van factoren. Allereerst is zij een vakvrouw die het schoonmaakvak met grote kunde en trots uitvoert. Daarnaast wordt haar Miwa geroemd door zowel haar collega's als het Pierson collega. Zowel de docenten als de leerlingen kennen Miwa en waren voor de finale al overtuigd van haar overwinning.

De A-factor

Uit alle 12.000 Asito medewerkers zijn 52 medewerkers genomineerd voor de wedstrijd. Achttien van hen bereikten de halve finale, waar zij werden getest op theoretische en praktische schoonmaakvaardigheden. Hiernaast werd de 'A-factor' getest, de aanwezigheid van het Asito-gevoel bij de kandidaten en de manier waarop zij dit uitten. Vijf finalisten streden daarna om de titel 'Schoonmaakkracht 2010'. Alle vijf de kandidaten werden geroemd door collega's, leidinggevenden en opdrachtgevers voor hun vakkennis, betrouwbaarheid en persoonlijkheid. Uiteindelijk is Miwa er met de titel vandoor gegaan.

Golden Service Awards

De wedstrijd Asito Schoonmaker van het Jaar 2010 is Asito's interne voorronde voor de Golden Service Award die begin volgend jaar uitgereikt wordt. Dit jaar won Asito's Nurten Coskun de Golden Service Award voor Beste Schoonmaakster van Nederland.





http://www.asito.com