Rochdale



17 juni 2010
Start bouw 2e fase Karspelhof in Zuidoost

Woningstichting Rochdale bouwt door in Amsterdam Zuidoost. Op woensdag
30 juni vindt de aftrap plaats van de bouw van Karspelhof 2e fase. Met de komst van 100 moderne appartementen, verdeeld over vier blokken, bouwt Rochdale in samenwerking met Bouwfonds Ontwikkeling verder aan de grootschalige vernieuwing van de K-buurt in Amsterdam Zuidoost.

Blok 1 bevat 22 appartementen ten behoeve van sociale huur, blok 2 (samen met Bouwfonds Ontwikkeling) bevat 26 koopappartementen, blok drie bevat 26 appartementen in de middeldure huur en blok 4 telt 26 sociale huurappartementen. Met de komst van deze complexen bouwt Rochdale verder aan de grootschalige vernieuwing van de K-buurt in Amsterdam Zuidoost. Het project wordt ondersteund door rijkssubsidie stimuleringregeling woningbouwprojecten 2e tranche.

Er zijn onder meer toespraken van Hester van Buren, lid van de Raad van Bestuur van Rochdale, Evert Bartlema, directeur Woningstichting Rochdale vestiging Oost, Titus Berntsen, directeur projecten Bouwfonds Ontwikkeling, Marcel La Rose, voorzitter van Stadsdeel Zuidoost en Emile Jaensch, stadsdeelwethouder Stadsdeel Zuidoost. U bent namens Woningstichting Rochdale en Bouwfonds Ontwikkeling BV van harte welkom op woensdag 30 juni aanstaande.

Wanneer: woensdag 30 juni 2010
Aanvang: 15.00 - 17.30 uur
Adres: Bouwplaats aan de Kromwijkdreef, Amsterdam Zuidoost Toegang en parkeren: hoek Kantershofpad/Kromwijkdreef.


-o-o-