Ingezonden persbericht

Wonen.nl lanceert compleet vernieuwde website!

HEEMSKERK - Vanaf heden is de website van Wonen.nl compleet vernieuwd. De gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker bij het zoeken naar producten is hierbij hoofdmoot. De productpresentaties zijn via de verbeterde zoekfunctie op de website goed vindbaar. Daarnaast is het voor bedrijven nu makkelijker om producten te presenteren. Ook zal de website regelmatig aangevuld worden met redactionele stukken.

Zoekfunctie
De zoekfunctie van Wonen.nl is onder handen genomen. Met als grootste doel de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen. Voor de bezoeker is het nu makkelijker om gericht te zoeken. Zo kan er op trefwoord of zoekcode gezocht worden of kan de bezoeker een aangepaste zoekactie doen.

Woonwijzer
Bedrijven die aangesloten zijn bij de Woonwijzer van Wonen.nl komen beter tot hun recht in de vernieuwde Woonwijzer. Er wordt duidelijker en simpeler doorgelinkt naar de eigen website en ook wordt de locatie het bedrijf via Google Maps getoond.

Look & Feel
De look & feel van de website is in een strakker jasje gestoken. In de nieuwe lay-out staan de gebruiksvriendelijkheid en informatievoorziening voorop.

Wonen.nl
Wonen.nl is een onderdeel van Pressofoon B.V. en is al 10 jaar een ijzersterk merk in de woonbranche. De website is een online platform waar de consument de producten kan vinden die hij/zij zoekt. Naast online wordt Wonen.nl ook als printmedium uitgegeven. Naast de reguliere krant is het voor de consument mogelijk om op de website een gratis magazine op maat te bestellen. De consument selecteert zelf artikelen en ontvangt het tijdschrift binnen twee dagen gratis thuis.

Noot voor de redactie,