Ingezonden persbericht



---



Persbericht
Datum: maandag 7 juni 2010

Ben Kwijt verkoopt fietsen op vrijdag 18 juni 2010

Op vrijdag 18 juni 2010 organiseert Ben Kwijt een openbare fietsenverkoop van 9:00 uur tot 12:00 uur. De verkoop vindt plaats in de fietsenloods van Ben Kwijt aan de Weerdingerstraat 19 (hoek Flintstraat, tegenover het Univé gebouw) in Emmen.

Gevonden fietsen
De medewerkers van Ben Kwijt hebben dit jaar al vele gevonden fietsen terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar. Helaas lukt dit niet in alle gevallen. Wanneer de eigenaar niet is te achterhalen én wanneer de wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden de fietsen tijdens een openbare fietsenverkoop verkocht.

Fietsenverkoop
Op de openbare verkoop van vrijdag 18 juni biedt Ben Kwijt circa 60 fietsen (diverse merken en types) aan. Iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede fiets tegen een scherpe prijs is van 9:00 uur tot 12:00 uur van harte welkom in de fietsenloods van Ben Kwijt aan de Weerdingerstraat 19 (hoek Flintstraat, tegenover het Univé gebouw) in Emmen.

Iets gevonden? Iets verloren? Meld het bij Ben Kwijt! Ben Kwijt registreert en beheert gevonden fietsen voor de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger - Odoorn en sinds kort ook voor de Friese gemeente Opsterland. Iedereen kan bij Ben Kwijt een melding maken van een gevonden of een verloren voorwerp. Ben Kwijt is bereikbaar via de website (www.benkwijt.nl), het telefoonnummer 0900-BENKWIJT (0900 - 23 65 945), aan de balie van het ServicePUNT op het treinstation in Emmen en Coevorden, of aan de balie van het gemeentehuis in Beetsterzwaag (Fr.).