Ingezonden persbericht


Persbericht Poppodium Het Bolwerk, Sneek www.hetbolwerk.nl
---

Vr. 18 juni
' MILE COMBO
+ Get Rhythm
21.00 uur / E 6,-

---

ROCKABILLY met ' MILE COMBO in Poppodium Het Bolwerk te Sneek!!

Op vrijdag 18 juni is het tijd voor rockabilly in Poppodium Het Bolwerk te Sneek! Dan zullen namelijk de bands ' Mile Combo en Get Rhythm hun opwachting maken op het podium van Het Bolwerk te Sneek! De rockabillyband 1/4 Mile Combo, onder andere de vaste begeleidingsband van Marti Brom en Wanda Jackson, komt voor de eerste keer naar Europa en doet daarbij ook Het Bolwerk aan. Support is van het Friese Get Rhythm, quality roots-rockabilly. De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree is 6 euro.

Het Quarter Mile Combo is een rockabillyband met grote naam en faam in Amerika. Dat heeft zo zijn redenen. Ten eerste gaat de band al vele jaren mee en heeft de groep een uitstekende livereputatie opgebouwd. Op elk groot Amerikaans festival hebben ze al gespeeld, waaronder Green Bay en Viva Las Vegas en ze hebben het podium gedeeld met de groten: Wayne Hancock, Deke Dickerson, Junior Brown, Lee Rocker, Big Sandy en The Derailers.

Maar belangrijkste blijk van kwaliteit is dat Quarter Mile Combo ook als de vaste begeleidingsband van Wanda Jackson fungeert, de inmiddels 73-jarige godmother van de rock-'n-roll, die zich in 1960 de onsterfelijkheid in schreeuwde met 'Let's have a party'. Ze komen voor de eerste keer naar Europa om hun nieuwe plaat te promoten, uitgebracht op het vermaarde en prestigiueze Rhythm Bomb Records.

Support is van het Friese Get Rhythm, een roots 'n' rockabilly band met een voorliefde voor swing!




Ingezonden persbericht