Mobistar

Mobistar lanceert als eerste een mobiel communicatieplatform voor businessklanten 17 juni 2010

Brussel, 17 juni 2010 - Mobistar lanceert vandaag een nieuw mobiel communicatieplatform voor zijn professionele klanten in het kmo- en het corporate segment. Businessklanten kunnen voortaan hun Mobistar-magazine en e-newsletters ook op een mobiele telefoon lezen in een daartoe aangepast formaat. Dit nieuw communicatiemiddel laat de fleetmanagers toe om altijd en overal toegang te krijgen tot nieuws over zijn operator en de telecommunicatiemarkt in het algemeen.

Mobistar bereikt vandaag al meer dan 32.000 telecomverantwoordelijken in het businesssegment. Dankzij zijn Magazine (M) en e-newletters (MDirect) informeert Mobistar zijn zakelijke klanten over tendensen, nieuwe technologieën in de telecommunicatie en over zijn nieuwe producten en diensten. Klanten krijgen er ook nuttige tips om het gebruik van telecommunicatie binnen hun bedrijf te optimaliseren.

Diverse studies tonen een stijgende trend aan in het gebruik van smartphones en mobiele datacommunicatie. Meer en meer telecomverantwoordelijken en fleetmanagers hebben interesse getoond om altijd en overal toegang te krijgen tot informatie over tendensen, nieuwe technologieën in de telecommunicatie en over nieuwe producten en diensten van hun operator. Daarom ontwikkelde Mobistar een nieuw communicatieplatform, M Mobile. Op deze mobiele site ontvangen ze de meest volledige en actuele informatie uit de Magazines en e-newletters in een aangepast formaat. Ook het archief van de vorige edities is er toegankelijk.

Alle Mobistar-businessklanten die een mobiele telefoon met internetbrowser hebben krijgen toegang tot de volledige content van de mobiele site via .http://business.mobistar.be/m-mobile.

M Mobile werd ontwikkeld in samenwerking met Walking men en Cypres, twee communicatiepartners van Mobistar. Met dit mobiele communicatieplatform innoveert Mobistar de 'Customer Relationship Marketing' en beantwoordt eveneens aan de noden van de nieuwsgierige fleetmanagers.
Email This Email Twitter Twitter Facebook Facebook Digg Digg Delicious Delicious Add This to Google Reader Google Reader Back