Ingezonden persbericht

Marrika van Beilen versterkt team Sterk Werk Communicatie

Rotterdam, 18 juni 2010 - Marrika van Beilen (37) is per 15 juni 2010 in dienst getreden als senior consultant bij het Rotterdamse PR-bureau Sterk Werk Communicatie. In deze functie fungeert zij als sparringpartner voor klanten, bedenkt en schrijft zij communicatie- en PR-plannen, strategieën en creatieve concepten.

Van Beilen werkte voor haar aanstelling bij Sterk Werk Communicatie bijna vijf jaar als communicatieadviseur bij strategisch communicatieadviesbureau Gargiulo + Partners in New York. In deze functie was zij onder meer verantwoordelijk voor het verstrekken van communicatieadvies op strategisch niveau en het onderhouden van klantrelaties in de financiële sector. Eerder bekleedde Van Beilen diverse marketing- en communicatiefuncties bij ondermeer Euro RSCG Bikker en The Public Opinion.

Over de Sterk Werk Communicatie Groep
Sterk Werk Communicatie Groep is het gezamenlijke label voor de activiteiten van de drie bedrijven Sterk Werk Communicatie, Sterk Werk Recruitment en Sterk Werk Mediamonitoring. De groep bundelt drie type diensten:

MEDIA Merken en reputaties bouwen en beschermen in relatie tot nieuws METEN Traceren, analyseren en rapporteren van issues en PR-successen in de media MENSEN Detachering, W&S en interim management van communicatie professionals

Zeventien professionals maken zich sterk om samen met opdrachtgevers de meest efficiënte PR-campagnes te bedenken en uit te voeren, de beste PR-, communicatie- en marketingprofessionals te werven en PR-resultaten meetbaar te maken. Het bureau is achttien jaar geleden opgericht en werkt ondermeer voor ADP, Aon, ASR Verzekeringen, Auping, Berk Accountants, BP, Dachser, PLUS en Unilever. Meer informatie over de Sterk Werk Communicatie Groep is te vinden op http://www.sterkwerk.nl.

Beeldmateriaal

Bovenstaande afbeelding is in hoge resolutie te downloaden door op deze link te klikken.



Ingezonden persbericht