Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Leidschendam, 18 juni 2010

Vader ook tijdens WK niet vergeten

Alle winkels ademen op dit moment oranje en dat geeft Vaderdag een extra feestelijk tintje. Vaderdag valt dit jaar een dag na de wedstrijd Nederland-Japan. Veel cadeaus staan dan ook in het teken van het WK-voetbal. Een Zuid-Afrikaanse skottelbraai is bijvoorbeeld zeer gewild. Niet alleen jonge kinderen geven cadeautjes aan papa, ook volwassenen eren vader met een mooi cadeau.

Uit onderzoek blijkt dat circa 60% van de gezinnen Vaderdag viert en naar verwachting wordt gemiddeld 40 uitgegeven aan cadeaus voor vader.

Opvallend is dat dit jaar, daar waar moeder dit jaar graag technische gadgets kreeg, vader juist graag cadeaus krijgt die bijdragen aan de uiterlijke verzorging. Vader wordt dit jaar erg verwend met cadeaus zoals een stropdas, een lekker geurtje, verzorgingsproducten, een horloge of manchetknopen. Ook populair zijn de elektronische accessoires zoals geheugenkaartjes, telefoongadgets of software, alsook gereedschap in het hogere segment.

Zondag hebben vaders alle tijd om te genieten van een vrije dag. Samen een balletje trappen, eten en natuurlijk onder het genot van een drankje een uitgebreide nabeschouwing geven van de wedstrijd van zaterdag.