Ingezonden persbericht


HSF LOGISTICS STEUNT YELMER BUURMAN.

----------

Breda/Nederland, 18 juni 2010 - HSF Logistics gaat een samenwerking aan met de getalenteerde, jonge coureur Yelmer Buurman. Yelmer is dit raceseizoen actief in de Superleague Formula en behaalt samen met zijn team Atech goede resultaten voor AC Milan. Hij staat op de tweede plaats in het klassement en bereidt zich nu voor op het komende raceweekend dat plaatsvindt op het circuit van Jarama in Madrid. Het HSF Logistics logo zal zichtbaar zijn op de beide zijden van de cockpit van de Milanese raceauto en op de helm van Yelmer.

Daniel Peeters, Account Manager bij GR8 Industries: "HSF Logistics is een fantastisch bedrijf en wij zijn blij dat ze hebben gekozen voor een partnership met racetalent Yelmer Buurman. Yelmer is een perfecte ambassadeur voor de internationale expansie van het merk. De analogie tussen de racecarrière van Yelmer en de diensten van HSF Logistics bieden grote kansen voor opvallende sponsoractivatie. Wij wensen HSF Logistics zeer veel succes met de eerste stappen in de top van de autosport en zijn ervan overtuigd dat ze met Yelmer de juiste keuze hebben gemaakt."

HSF Logistics legt zich toe op geconditioneerde transporten en de daaruit voortvloeiende logistieke dienstverlening zoals distributie, emballageverhuur en opslag. Met eigen koel- en vrieshuizen voor opslag en groepage, ruim 500 moderne wagens en administratieve ondersteuningssystemen kan HSF Logistics als een toekomstgerichte totaalpartner beschouwd worden. HSF Logistics heeft vestigingen in Nijmegen, Winterswijk, Celje, Great Blakenham en Neuenkirchen-Vörden en heeft ruim 500 gemotiveerde medewerkers. Zij willen de continuïteit bieden die hun klanten zoeken en zorgen voor een wezenlijke bijdrage aan de versterking van hun concurrentiepositie.




Ingezonden persbericht