De Melkweg

PERSBERICHT ­ MELKWEG AMSTERDAM

SONIC WARFARE
Loefah (Swamp 81, Londen) / Youngsta (Tempa, Londen) / Kryptic Minds (Osiris Music, Londen) / Strye (Honderd40, Amersfoort) / DJ+ (Sonic Warfare, Utrecht) / all performing on King Shiloh Soundsystem!

Melkweg · vrijdag 18 juni · 23:00 uur · vvk: 11,00 + lidm /
· · · deur: 13,00 + lidm

Sonic Warfare goes next level: deze avond staat er niet alleen een moddervette line-up, maar worden de subs ook dikker dan ooit. Het soundsystem van King Shiloh staat namelijk in de Melkweg en de kenner weet wat dat betekent.

Het muzikale menu is deze editie gewijd aan diepe sounds uit Londen. DMZÂŽs Loefah is een bekend gezicht op SW, simpelweg omdat hij een geweldige producer is en symbool staat voor het type dubstep waar Sonic Warfare goed in is. Ook Youngsta draait al een tijd mee in de scene, al lijkt hij het laatste jaar snel in populariteit te winnen. Kryptic Minds is het gezamenlijke dubstepproject van producers Simon Shreeve en Brett Bigden. Na twee indrukwekkende sets op Dub Infusions en Infecton in Utrecht is het nu tijd voor het Amsterdamse publiek om plat te gaan op deze gasten. Nederladse aanvulling op de line-up is er van Strye en resident DJ+, uw muzikale gastheer.

Voorverkoop ook via www.beatfreax.com/ticketshop




De Melkweg