Managementgoeroe's Covey, Goldsmith, Kotter en Quinn naar Nederland


Vier exclusieve seminars met de belangrijkste managementautoriteiten ter wereld

AMSTERDAM, 20100517 -- Tussen juni en november van dit jaar verzorgen managementgoeroe's Stephen Covey, Marshall Goldsmith, John Kotter én Robert Quinn een exclusief eendaags seminar op Business Universiteit Nyenrode. Deelnemers aan deze seminars leren hoe ze innovatieve strategieën kunnen toepassen die leiden tot groei en effectiviteit in deze huidige competitieve omgeving. Het komt zelden voor dat vier managementautoriteiten van dit kaliber in één jaar Nederland aandoen.

Deze vier seminars zijn opgezet voor alle succesvolle leiders die hun leiderschap naar een hoger plan willen brengen en nog beter willen worden. Veel managers hebben de kwaliteit van hun organisaties en persoonlijke leven verbeterd door het toepassen van de principes van deze managementgoeroe's.

De sprekers
Stephen Covey (18 juni 2010) is auteur van het best verkochte managementboek ter wereld en is bovendien de meest gevraagde managementspreker van dit moment. Hij coachte diverse wereldleiders, waaronder Bill en Hillary Clinton. Bovendien behoort Covey volgens het Time Magazine tot de 25 meest invloedrijke Amerikanen.

Marshall Goldsmith (14 september 2010) is auteur van 24 boeken waaronder de internationale bestseller `Tot hier en nu verder!' Hij is coach van ruim 70 CEO's wereldwijd en wordt daarom ook wel de beste leiderschapscoach ter wereld genoemd.

John Kotter (12 oktober 2010) van Harvard Business School houdt zich al 35 jaar bezig met leiderschap en verandering en geldt als een expert op deze gebieden. Kotter is voornamelijk bekend geworden vanwege zijn 8-stappen model voor verandermanagement.

Robert Quinn (23 november 2010) is een expert op het gebied van effectiviteit van managers en organisaties, maar hij is vooral bekend vanwege zijn concurrerende waardenmodel en zijn boek `Deep Change - Discovering the leader within'.

De inschrijvingen van deze seminars zijn reeds gestart en de hoeveelheid aanmeldingen groeit zeer snel.

Focus Conferences





Ingezonden persbericht