Consulting nieuwe stijl: helderziende loodst bedrijven door recessie


Consultant met bijzondere gave loodst bedrijven door moeilijke tijd

MIJDRECHT, 20100618 -- Jarenlang wisten bedrijven zich zeker van een financieel stabiele basis. Omzet was rechtevenredig aan inzet. Groei vanzelfsprekend. Sinds de start van de financiële crisis, zijn bedrijven nergens meer zo zeker van. Ondernemers moeten creatief zijn en goed nadenken welke richting zij op willen met hun bedrijf. Juist in deze onzekere tijden kan de `consulting nieuwe stijl' van Patricia de Groot helderheid brengen. Patricia is een warme zakenvrouw. Wijs, `wetend' met jarenlange ervaring als adviseur in het bedrijfsleven. Daarbij gebruikt zij haar bijzondere gave: helderziendheid. Zij adviseert zowel ZZP-ers, kleine als grote bedrijven met veel succes.

Helderheid in Onzekere tijden

Een nieuw tijdperk breekt aan. Oude structuren werken niet meer. Ons vertrouwde financiële systeem raakt ten val. We kunnen kiezen; blijven we hangen in het oude? Of willen we vernieuwend zijn? Bij een nieuw tijdperk hoort een nieuwe manier van werken. Creativiteit, flexibiliteit en het vertrouwen op intuïtie, zijn dé nieuwe sleutelwoorden voor succes. Daarbij kan Patricia de Groot bedrijven de weg wijzen.

Voorsprong voor bedrijven

Patricia betekent veel voor haar opdrachtgevers. Zij brengt boven wat onder de oppervlakte problemen veroorzaakt. Door haar gave als helderziende kan zij snel en trefzeker de vinger op de zere plek leggen. Zij doorziet zowel het potentieel van mensen als dat van complexe bedrijfsprocessen. Patricia kan heel snel aangeven welke keuzes het meest succesvol zullen zijn. Daardoor kunnen haar opdrachtgevers zich snel en doelgericht aanpassen. Dit is een vorm van consultancy waarmee bedrijven een grote voorsprong in de markt kunnen krijgen. Juist in deze tijd. Kijk op www.patriciadegroot.nl voor meer informatie.

"In één van onze fabrieken liep laatst iets niet helemaal lekker. Normaal gezien stuur je er dan als bedrijf een legertje consultants op af. Die komen dan na een half jaar met een peperduur rapport. En dan moeten de verbeteringen nog geïmplementeerd worden. Wij stuurden Patricia de Groot. Voor één dag. Patricia spreekt op zo'n dag met de mensen waar het om gaat. Zij voelt de sfeer en krijgt genoeg informatie door om ons aan het einde van die dag nog verslag te doen. Heel concreet verslag van waar de schoen wringt. Zo kunnen wij heel snel bijsturen." (opdrachtgever sinds 1997 uit de industriële sector)

Patricia de Groot