Ingezonden persbericht


Persbericht
Go Planet Enschede

UB40 KOMT VOOR EXCLUSIEVE CLUBSHOW NAAR ENSCHEDE

De populaire Britse band UB40 is komende zomer in Nederland voor een optreden op het festival 'Indian Summer' in de kop van Noord Holland. Daarnaast zal de band slechts één extra optreden doen en wel op vrijdag 18 juni in Enschede. Het betreft hier een zogenaamde 'underplay' show: een 'grote' band in een intieme setting en die intieme setting is de Music Club van Go Planet. Een unieke show dus, en dé kans om deze legendarische band van heel dichtbij mee te maken!

UB40 werd opgericht in 1978. De band heeft verschillende grote hits gehad, waaronder meerdere nummer 1 hits. In Nederland waren dat: Red Red Wine (1983), I Got You Babe (1985), Sing Our Own Song (1986), Kingston Town (1990) en I Can't Help Falling In Love With You (1993). Al jaren komt de populaire band voor diverse optredens naar Nederland. In 2009 gaven ze in mei nog drie succesvolle shows, te weten in Paradiso, op Pinkpop Classic en in de Heineken Music Hall. De gerenommeerde band krijgt er geen genoeg van: In december 2009 hadden ze 10.000 man in de Ahoy. Deze maand (februari 2010) komt een lang verwacht nieuw album uit van de band. De titel: 'LABOUR OF LOVE IV', met daarop veel potentiële klassiekers en vertolkingen van nummers van o.a. Smokey Robinson, Johnny Nash en Sam Cooke.

Een unieke clubshow dus van één van de grootste reggae-bands ooit op vrijdag 18 juni in de intieme Music Club van GO PLANET! De deuren gaan open om 19.30 uur, de show start om 21.00 uur. De voorverkoop start op zaterdag 6 februari a.s. om 10 uur 's ochtends via Ticketservice (www.ticketservice.nl). Tickets kosten ¤ 44,- (excl. servicekosten). Wees er snel bij, want er is slecht een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze intieme show!

Einde persbericht