Bonnefanten Museum Maastricht

M2LIVE partytime!

Bonnefantenmuseum geeft een feestje!

Een gratis party om te vieren dat M2LIVE wordt vernieuwd en uitgebreid in 2011.

Vrijdag 18 juni 2010
20uur - 02.30uur

M2LIVE
Na vijf enorm succesvolle edities van M2LIVE heeft het Bonnefantenmuseum besloten ook in 2011 weer door te gaan met de MuseumMarathon, hét evenement bij uitstek voor jongeren om hun talenten te tonen in het museum. Inmiddels wordt M2LIVE voornamelijk door studenten en scholieren zélf georganiseerd en trekt gemiddeld 4500 bezoekers. Naast diverse podia met verschillende optredens, zijn er ook junior- en studentengidsen die Art-trips verzorgen, exposities, workshops en de M2LIVE Filmprijs. Een marathon in breedst mogelijke zin!

M2Live tweejaarlijks, een heel weekend, met prominentere rol voor Filmprijs
Na een grondige reflectie op de afgelopen jaren van M2LIVE heeft het Bonnefantenmuseum kunnen concluderen dat een aantal zaken zeer goed in elkaar zitten en ook hetzelfde kunnen blijven in de toekomst. Nieuw echter aan de toekomstige edities zal de tijd zijn: M2LIVE zal in de toekomst maar liefst twee volle dagen in beslag gaan nemen, een keer in de twee jaar. Op deze manier kan er meer talent aan bod komen en zal ook de M2LIVE Filmprijs meer cachet kunnen krijgen: Het zal dé euregionale filmprijs voor jong talent worden. Om dit zo goed mogelijk te kunnen vormgeven en deze prijs alle aandacht te kunnen geven die hij verdient, zal M2LIVE dus een dag langer gaan duren in de toekomst. M2LIVE zal daarom transformeren naar M2LIVE WEEKEND. Een weekend waarin op zaterdag plaats is voor veel optredens en luchtige activiteiten en op zondag de aandacht zal gaan naar de Filmprijs. De eerstvolgende editie van M2LIVE WEEKEND zal plaatsvinden in het voorjaar van 2011. Tot die tijd wenst het Bonnefantenmuseum alle jonge deelnemende kunstenaars veel inspiratie toe, om volgend jaar een spetterende (ver)nieuw(d)e editie te kunnen lanceren!

Vrijdag 18 juni feest in Ipanema
Het Bonnefantenmuseum wil alle M2LIVE deelnemers en bezoekers laten meegenieten om het nieuwe concept van M2LIVE te vieren, en wel in de vorm van een Party. Op 18 juni a. s. worden er vanaf 20 uur twee podia op de begane grond van het museum ingenomen door een twintigtal bands, optredens en performers. Om 23.00 uur speelt in museumcafé Ipanema de hoofdact ! Het programma is beschikbaar vanaf 4 juni hier op onze website. U kunt ook fan worden van M2Live op facebook.

M2LIVE is een initiatief van het Bonnefantenmuseum Maastricht in samenwerking met Code 043 en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Maastricht, de Provincie Limburg en het Prins Bernhard CultuurFonds.