Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jan Smit signeert nieuwe single bij Media Markt Rotterdam Centrum

14 juni 2010 - Jan Smit kommt op vrijdag 18 juni naar Media Markt Rotterdam Centrum voor een signeersessie. Aanleiding is zijn nieuwe single 'Terug in de Tijd', tevens verkrijgbaar in special edition. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er gelegenheid de unieke single door Jan zelf te laten signeren.

Terug in de Tijd
Terug in de Tijd is de tweede hit van het in het voorjaar gelanceerde platina album 'Leef'. De eerste single, 'Leef Nu het Kan', was de elfde nummer 1-hit van Jan Smit. De nieuwe single 'Terug in de Tijd' is verkrijgbaar in een limited special edition. Deze speciale uitvoering bevat een fotoboekje met zo'n 50 unieke privéfoto's uit de jeugdjaren van de ster van eigen bodem, voorzien van zijn persoonlijk commentaar. Een ware must-have.

Signeersessie
Jan Smit komt vrijdag 18 juni van 19.00 tot 21.00 uur naar Media Markt Rotterdam Centrum. Voor alle fans is hier de gelegenheid om de gloednieuwe single door de zanger zelf te laten signeren.

De cd single 'Terug in de Tijd' en het album 'Leef' is bij Media Markt te koop voor een speciale prijs van ¤2,- voor de single en ¤9,99 voor het album.

Locatie: Media Markt Rotterdam Centrum, Binnenwegplein 50-52, 3012 KA Rotterdam

Dit is niet de eerste grote naam die zich bij Media Markt Rotterdam Centrum laat zien. Al eerder heeft Media Markt signeersessies door bekende artiesten met succes georganiseerd. Onlangs ging de nieuwe single van de Vengaboys in première op 3D-televisie, waarbij zij zelf ook aanwezig waren. Naast een signeersessie gaf de dance act nog een exclusief optreden weg. Ook was er internationaal bezoek, in april dit jaar kwam niemand minder dan Meat Loaf exclusief naar Media Markt Rotterdam Centrum om zijn nieuwe album te signeren.

Over Media Markt
Media Markt is onder meer actief in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije. Media Markt heeft in deze landen meer dan 500 vestigingen, waaronder nu 28 in Nederland en 13 in België. In 2006 is ook de formule van de dochteronderneming van Media Markt, Saturn, gelanceerd in Nederland. Sinds de start in Nederland in 1999 is Media Markt uitgegroeid tot de grootste elektronicaketen en dé nummer 1 op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Ook de komende jaren zal Media Markt zich verder blijven uitbreiden in Nederland. Voor meer informatie, surf naar www.mediamarkt.nl.

Noot voor de redactie,